Kunstgras coupon

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras coupon, doet u er goed aan om eens de couponhal van Kunstgrasgigant te bezoeken. In elk van onze vestigingen vindt u een dergelijke hal met een grote hoeveelheid restpartijen kunstgras in verschillende maten en soorten. Deze restanten hebben niets ingeleverd in kwaliteit en zijn bovendien scherp geprijsd. Voor welk kunstgras coupon kiest u?

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Waarom kiest u voor kunstgras coupon?

Voor het voordeligste kunstgras kunt u terecht in de couponhal van Kunstgrasgigant. Hier vindt u vele soorten kunstgras. Of u nu op zoek bent naar sportgras, sierkunstgras, gekleurd gras of een ander soort gras, Kunstgrasgigant heeft het. De restpartijen kunstgras leveren niets in als het aankomt op kwaliteit, functionaliteit en uitstraling. In de couponhal vindt u stukken van bijvoorbeeld 4 x 2 meter of 4 x 3 meter, maar ook kleine restanten kunstgras van 1,5 x 3 meter of 1,2 x 6 meter. Met enige regelmaat kopen wij restanten van fabrikanten op, waardoor wij ook grotere coupons kunnen aanbieden. U kunt net dat stukje kunstgras vinden om uw balkon of tuin te bekleden.

Vraag een offerte aan!

Kom langs in onze couponhal

Kom eens langs in één van de vestigingen van Kunstgrasgigant. Hier kunt u ons huidige assortiment of onze restpartijen bekijken en zelf de kwaliteit en uitstraling van kunstgras ervaren. Heeft u vragen of wenst u advies? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 085 - 902 03 06. Onze medewerkers vertellen u graag meer over kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven