Kunstgras Beesd

Bij de Kunstgrasgigant vindt u de meeste keus in kunstgras voor uw tuin of veld in Beesd. Dit ruime assortiment gaat samen met aantrekkelijk lage prijzen. Op zoek naar kunstgras met een natuurlijke look? Dan zit u hier goed! De meeste soorten kunstgras uit ons assortiment zijn vrijwel niet van echt gras te onderscheiden, mede door het eventueel toevoegen van langere en kortere sprieten. Daarnaast kiest u zelf of u de aanleg door ons laat uitvoeren of dit in eigen handen houdt.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Neem uw nieuwe kunstgras meteen mee naar Beesd

Wij verwelkomen u graag bij onze vestiging in Zaltbommel, waar u uitgebreid ons showterrein bezichtigt. Wij hebben altijd ruim 20 soorten kunstgras op voorraad. Iedere week worden er zowel volle, nieuwe rollen als restpartijen geleverd door gerenommeerde fabrikanten. Heeft u de keuze gemaakt? Dan neemt u het nieuwe kunstgras direct mee naar Beesd! Vrijwel altijd past het kunstgras in uw eigen auto. Onze medewerkers vouwen het graag voor u op en plaatsen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van een eigen auto? Kies dan voor onze bezorgservice. Wij leveren uw kunstgras graag af in Beesd of een andere plaats. Bezorgkosten gaan in overleg.

Vraag een offerte aan!

Ontvang persoonlijk advies

Het is logisch als u het moeilijk vindt om een keuze te maken in ons ruime assortiment. Daarom staan onze medewerker graag tot uw dienst bij het geven van persoonlijk en kundig advies. Heeft u online al een keuze gemaakt? Dan vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Culemborg | Kunstgras Gelderland | Kunstgras aanleggen Veghel |Kunstgras Boxtel | Kunstgras Empel | Kunstgras Rosmalen | Goedkoop kunstgras Rosmalen | Kunstgras Uden | Kunstgras kopen Oss | Kunstgras EffenKunstgras Nuland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven