Grijs kunstgras

Grijs, zwart, bruin of groen, voor gekleurd kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Wij zijn de kunstgrasspecialist van Nederland! Bezoek een van onze vestigingen. In al onze vestigingen vindt u een couponhal. Hier schaft u restpartijen kunstgras aan voor een extra aantrekkelijke prijs. Uiteraard leveren wij ook hier de kwaliteit die u van ons gewend bent!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Grijs kunstgras, geheel af te stemmen op de stijl van uw tuin

Kunstgrassen zijn nu ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Van grijs kunstgras tot kleuren zoals zwart en oranje. U kunt uw kunstgras afstemmen op de stijl van uw tuin. Bovendien zijn de matten van uitstekende kwaliteit en zijn ze eenvoudig op diverse ondergronden te leggen. Daarnaast geldt voor ons kunstgras dat:

  • Ze net zo aanvoelen als echt gras
  • Ze verkrijgbaar zijn voor de laagste prijs;
  • Eenvoudig aan te leggen zijn en geen onderhoud behoeven

Bovendien kunt u onze grasmatten voor diverse doeleinden zoals sport, sier of recreatie inzetten.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Loop voor grijs kunstgras gerust onze zaak binnen. Onze hoofdvestiging in Ridderkerk is gevestigd aan de Voorweg 23-A. Hebt u verder opmerkingen, vragen of wilt u advies? Stuur ons een e-mail of bel ons gerust op het nummer 06 – 26 088 967. Wij helpen u graag!

Scherp geprijsd grijs kunstgras: kom langs in een van onze vestigingen!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven