Grastapijt

Voor duurzaam kunstgrastapijt van de beste kwaliteit kiest u voor Kunstgrasgigant. Met verschillende vestigingen in Nederland vindt u altijd een Kunstgrasgigant bij u in de buurt. Wij combineren uitgebreide service met aantrekkelijke prijzen en hoogstaande kwaliteit!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Grastapijt: makkelijk te onderhouden

Ziet u het voor u, nooit meer bruine plekken op uw gazon en nooit meer hoeven grasmaaien. Dit kan allemaal met de 1e kwaliteit kunstgrastapijten van Kunstgrasgigant! Onze tapijten zijn zeer voordelig in de aanschaf en eenvoudig te leggen. Bovendien kunt u kunstgras voor veel verschillende doeleinden inzetten. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Speelgras voor kinderen;
  • Sportgras voor diverse sporten;
  • Verfraaiing van campings, dakterrassen of boten.

Vraag een offerte aan!

Bezoek ons!

Ons grastapijt is te verkrijgen in diverse kleuren zoals, groen, blauw, bruin, zwart of grijs. Kom ons aanbod grastapijt bekijken. Wij hebben altijd ruim 20 soorten kunstgras op voorraad. Wij leveren alleen kunstgras van gerenommeerde fabrikanten en bezorgen het grastapijt van uw keuze graag bij u thuis! In onze couponhal kunt u grastapijt aanschaffen voor een extra aantrekkelijke prijs. Wilt u meer weten over ons aanbod of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!

Scherp geprijsd grastapijt: kom langs in een van onze vestigingen!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:

Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven