Golf kunstgras

Ook voor sportkunstgras zoals golf kunstgras kunt u terecht bij Kunstgrasgigant. Kom langs in een van onze vestigingen en laat u verrassen door ons gigantische assortiment kunstgras. Wij bieden u service, kwaliteit en garantie bij elk grastapijt!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Een professionele golfbaan met golf kunstgras

Het grasonderhoud van een golfbaan is een hels karwei. Is het niet de zon die bruine plekken veroorzaakt is het wel de regen die nare mossen laat groeien. Vergeet dus dat dagelijks onderhoud en creëer een professionele golfbaan met scherp geprijsde golf kunstgrasmatten van Kunstgrasgigant. Onze kunstgrassen zijn:

  • Vrijwel niet van echt gras te onderscheiden;
  • Onderhoudsvrij en eenvoudig aan te leggen;
  • Zeer duurzaam en bestand tegen golfschoenen, golfkarretjes en golfactiviteiten.

Naast kunstgras voor golfbanen kunt u bij ons ook terecht voor kunstgras voor andere sporten zoals hockey, voetbal en korfbal.

Vraag een offerte aan!

Bezoek onze vestiging

Kom ons aanbod golf kunstgras bekijken in een van onze vestigingen. Wij voorzien u graag van meer informatie en advies op maat. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Hier vindt u restanten en restpartijen voor een extra aantrekkelijke prijs, zonder dat aan kwaliteit wordt ingeleverd. Bekijk onze openingstijden of neem direct contact met ons op!

Scherp geprijsd golf kunstgras: kom langs in een van onze vestigingen!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Gekleurd kunstgras - Goedkoop kunstgras - Golf kunstgras - Grastapijt - Grijs kunstgras - Kunstgras - Kunstgras balkon - Kunstgras dakterras - Kunstgras kopen - Kunstgras matten - Kunstgras outlet

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven