Aanbieding kunstgras

Bij de Kunstgrasgigant vindt u altijd een geschikte aanbieding voor kunstgras. Op elk van onze 11 vestigingen vindt u een zogenaamde couponhal met hierin een ruim assortiment restpartijen van de fabriek. Dit zijn kunstgrasmatten waar kwalitatief helemaal niks mis mee is. Vaak zijn het ‘vreemde’ vormen, kleinere stukken (bijvoorbeeld 1,2 x 1,8 meter groot) of series die uit productie zijn. Met prijzen vanaf 8,95 euro per vierkante meter zijn ze zeer voordelig. Kom eens kijken in een van onze vestigingen of er iets voor jou tussen ligt in de couponhal.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De beste aanbieding voor kunstgras

Naast de aanbiedingen in de couponhal hebben we ook regelmatig andere series in de aanbieding. Door direct te leveren vanaf de fabriek kunnen wij zeer scherpe prijzen hanteren, zonder in te hoeven leveren op kwaliteit of duurzaamheid van onze matten. De Kunstgrasgigant heeft altijd een ruim aanbod scherp geprijsde kunstgrasmatten liggen die u kunt komen bekijken in een van onze showtuinen.

Vraag een offerte aan!

Focus op kwaliteit

De Kunstgrasgigant is sinds haar oprichting door 3 ervaren partijen in 2011 sterk gegroeid met inmiddels 10 vestigingen in Nederland en 1 in Zwitserland. Door onze grote voorraden is het meestal mogelijk om uw gewenste grasmat direct mee te nemen vanaf een van onze vestigingen. Wij verkopen kunstgras aan particulieren, bedrijven en verenigingen. En van een vierkante meter op uw balkon tot meerdere grote sportvelden: wij staan voor u klaar. Kom eens kijken op een van onze vestigingen en laat u verrassen door ons aanbod. Vragen? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 085-902 03 06.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Mooi kunstgras - Kunstgras in de tuin - Zelf kunstgras leggen - Kunstgras voetbal - Onderhoud kunstgras - Kunstgrasmat - Kunstgras showtuin - Kunstgras speelgras - Sport kunstgras - Kosten kunstgras - Beste kunstgras

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven