Kunstgras

Home » Kunstgras

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Voor het beste en het grootste aanbod kunstgras gaat u naar de Kunstgrasgigant. Wij zijn de Nederlandse expert op het gebied van kunstgras en bieden onze kunstgrassen aan voor een scherpe prijs! Bezoek een van onze vestigingen in Ridderkerk, Lisserbroek, Pijnacker, Werkendam of Koudekerke en laat u verrassen door ons aanbod. Al onze vestigingen zijn voorzien van een couponhal. Hier vindt u grasmatten voor een extra scherpe prijs!

Kunstgras: niet van echt te onderscheiden en onderhoudsvrij

Niets is beter dan van uw tuin genieten zonder dat u daar elke dag hard voor hoeft te werken. Vervang uw huidige gazonnetje met kunstgras van Kunstgrasgigant. Onze grasmatten zijn zeer duurzaam, eenvoudig te leggen en voelen en zien er uit als echt gras. Meer voordelen zijn:

Meer informatie en contact

Kom vandaag nog langs in onze winkel en bekijk het uitgebreide aanbod 1e kwaliteit kunstgrassen! U kunt een keuze maken uit meer dan 20 soorten kunstgras die wij direct uit onze voorraad kunnen leveren. Indien gewenst bezorgen wij uw grasmatten bij u thuis. Hebt u vragen, opmerkingen of wil u een advies? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar nummer 06 – 26 088 967.

Scherp geprijsd kunstgras: kom langs in een van onze vestigingen!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht