Kunstgras Wilnis

Of u nu op zoek bent naar kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern voor op uw balkon, in uw tuin of misschien wel voor binnen, bij Kunstgrasgigant vindt u een gigantisch assortiment aan kunstgras tegen scherpe prijzen. Van een compleet tennisveld inclusief belijning tot roze kunstgras voor op uw balkon of in de serre. Bij ons vindt u alle soorten en maten kunstgras.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor uw tuin in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern

Vaak wordt er gedacht dat kunstgras er niet zo uit kan zien als echt gras. Bij ons vindt u prachtig kunstgras dat niet van echt gras te onderscheiden is. Kies uit 20 soorten kunstgras zoals Texel, Hinderlopen, Lauwersoog en Makkum. Heeft u geschikt kunstgras voor uw tuin gevonden? Dan bezorgen wij het kunstgras graag bij u thuis. Komt u vooral langs in onze vestiging Kockengen om het kunstgras te voelen en te beleven. Onze medewerkers geven u graag eerlijk en deskundig advies over bijvoorbeeld lichtinval en de kijkrichting.

Binnen een buitengevoel dankzij kunstgras

Bent u een echte buitenpersoon en wilt u in koudere maanden ook kunnen genieten van prachtig gras? Kunstgras is ook een prima product voor binnen. Wij hebben zelfs twee kunstgrassen met een brandwerend certificaat. Het kunstgras voor binnen is ook bruikbaar voor beurzen, evenementen en winkels. Kiest u voor kunstgras van Kunstgrasgigant? Dan geven wij u maar liefst zeven jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van vezels.

Kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern zelf aanleggen

U kunt er voor kiezen om het kunstgras zelf aan te leggen. Wel heeft u bepaalde benodigdheden nodig die u uiteraard bij ons kunt aanschaffen. Hieronder vindt u de benodigdheden:

  • Instrooizand;
  • Lijnband dat zorgt voor een naadloze verbinding tussen de afzonderlijke grasmatten;
  • Graspennen;
  • Stabilisatiedoek voor op het terras;
  • Drukverdeeldoek voor op het zand of de grond.

Wilt u er zeker van zijn dat het kunstgras in omgeving Wilnis, Vleuten en De Meern goed wordt aangelegd en u er jaren plezier van heeft? Laat het door een professionele hovenier doen.

Deskundig advies op maat

Komt u vooral langs met inspiratiefoto’s, de afmetingen of een tuinontwerp zodat wij u op een zo goed mogelijke manier vrijblijvend kunnen adviseren. Aan de hand van uw wensen, maken wij graag een offerte op maat. Van maandag tot en met donderdag kunt u op afspraak langskomen en op vrijdag en zaterdag kunt u ook zonder afspraak langskomen. Belt u voor het maken van een afspraak naar 085-2016497. Wij zien u graag op het industrieterrein van Kockengen.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein -  Kunstgras Mijdrecht -  Kunstgras Breukelen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven