Kunstgras tennisbaan

Home » Kunstgras tennisbaan

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wist u dat u bij de aanleg van nieuwe tennisbanen ook kunt kiezen voor een kunstgras tennisbaan? Kunstgras en tennis: dat klinkt als de ideale combinatie. Want door het juiste gras aan te bieden weet de Kunstgrasgigant de ideale speelervaring zo goed mogelijk na te bootsen. En door te kiezen voor kunstgras voor tennis bespaart u kosten en heeft u minder onderhoud ten opzichte van een baan met gravel of gewoon gras. Daarnaast kunt u er het hele jaar gebruik van maken.

Het aanleggen van een kunstgras tennisbaan

Een tennisbaan van kunstgras wordt aangelegd in de traditionele kleuren van een tennisbaan. Dat betekent dat het kunstgras rood of groen is. Zowel de uitstraling als de speelervaring van een kunstgras speelveld is dus zo goed als gelijk als dat van een veld van gravel. Omdat kunstgras slijtvast, vuilafstotend en gemakkelijk in het onderhoud is , bespaart u altijd op de kosten. U wilt toch ook voordelig kunstgras voor u tennisbaan aanschaffen?

Kom langs bij een van de vestigingen

De kunstgrasgigant heeft 11 vestigingen en al vele jaren ervaring met de verkoop- en aanleg van kunstgrasvelden. Wij helpen u graag met het kiezen van de juiste mat voor uw doeleinde. Of we u nu telefonisch, via de mail of op locatie spreken: wij helpen u graag verder. Kijk eens rond op onze website of kom direct langs bij uw dichtstbijzijnde Kunstgrasgigant vestiging. Voor vragen belt u naar 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht