Kunstgras Noord-Holland

Home » Kunstgras Noord-Holland

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Het beste kunstgras van Noord-Holland koopt u bij Kunstgrasgigant. Tegen scherpe prijzen bieden wij u een uitgebreid assortiment! Kunstgras leggen wij bij vele afnemers in Noord-Holland. Wij zijn zowel bedrijven als particulieren graag van dienst. Of het nu gaat om het leveren van kunstgras voor speelveldjes, terrassen, tuinen of sportvelden: wij doen het allemaal. Bezoek onze vestiging in Lisserbroek en laat u verrassen door ons aanbod.

Kunstgras laten aanleggen in Noord-Holland

Kunstgrasgigant legt kunstgras aan in heel Noord-Holland. Wij kunnen al kunstgras voor u aanleggen voor €16,95 per m2. Ons kunstgras is:

  • UV-bestendig en rot- en schimmelvrij;
  • Vrijwel onderhoudsvrij;
  • Verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Meer informatie en contact

Kunstgrasgigant is de specialist op het gebied van kunstgras in Noord-Holland. Vanuit onze vestiging in Lisserbroek zijn wij u graag zo optimaal mogelijk van dienst. Vrijwel al ons kunstgras is direct uit onze voorraad leverbaar. Indien gewenst bezorgen wij het kunstgras van uw keuze graag voor u op locatie. Bezoek ook eens onze couponhal. Deze is onderdeel van onze vestiging. Hier vindt u mooie restpartijen voor een extra aantrekkelijke prijs! Neem voor meer informatie contact met ons op door te bellen naar 06 – 46 708 161.

Scherp geprijsd kunstgras in Noord-Holland: kom langs in onze vestiging in Lisserbroek!


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht