Sluit navigatie

Kunstgras Zuid Beveland

Kunstgras op uw sportveld of in uw tuin op Zuid Beveland haalt u bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben sterke grassoorten waarop intensief gesport kan worden. Voetbalvelden, hockeyvelden en andere sportvelden zijn allemaal van kunstgras te voorzien. Daarnaast hebben we ook gras geschikt voor de siertuin. Op ons showveld kunt u de kwaliteit zien en voelen.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras van uitmuntende kwaliteit in Zuid Beveland

Er zijn vele voordelen op te noemen die het gebruik van kunstgras aanraden. Bij echt gras is veel onderhoud nodig en dan heeft u nog kans dat het verkleurd of last krijgt van mos. Bij kunstgras is dit niet aan de orde waardoor het ook zeer geschikt is als sportgras of als siergras. UV straling heeft geen invloed en het gras is zo stevig dat het niet kapot getrokken kan worden. Tegelijkertijd is het gras zacht genoeg om op te vallen of een sliding te maken. In Zuid Beveland legt u dus sportgras op de velden.

Vraag een offerte aan!

Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant is een grote speler op het gebied van kunstgras in Nederland. Ook voor de regio Zuid Beveland hebben wij een ruim assortiment tot onze beschikking met meer dan 20 soorten. Uw keuze is dus zeer uitgebreid. Wij leveren kwaliteit voor een zeer scherpe prijs. Dankzij de verkoop van restpartijen kunt u met ieder budget bij ons terecht!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zuid Beveland? Neem contact op door te bellen naar 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland

Neem contact op

Scroll naar boven