Sluit navigatie

Kunstgras Zeeuws Vlaanderen

Kunstgras aanleggen op Zeeuws Vlaanderen is mogelijk via de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Of u nu voor een eigen tuin of als bedrijf, vereniging of instelling kunstgras nodig heeft, bij ons bent u aan het juiste adres. Ons siergras is natuurgetrouw en ons speelgras stevig en zacht. We hebben meer dan 20 soorten in ons assortiment opgenomen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Meer dan 20 soorten kunstgras om op Zeeuws Vlaanderen te leggen

De Kunstgrasgigant is de grootste leverancier van kunstgras binnen Nederland. U vindt dan ook altijd een vestiging bij u in de buurt. Als u kunstgras in Zeeuws Vlaanderen wilt aanleggen is onze vestiging in Koudekerke voor u de dichtstbijzijnde. Daar staan onze medewerkers klaar om u het assortiment te tonen. U kunt het gras zien en voelen. Zo ziet u in de praktijk hoe natuurgetrouw ons siergras is. Dit komt door het mosdraad dat wij tussen de frisgroene sprieten verwerken. Natuurlijk gras is nooit volledig groen en bij kunstgras oogt het dan snel onnatuurlijk.

Vraag een offerte aan!

Producten direct meenemen

Als u vanuit Zeeuws Vlaanderen naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke gaat is het mogelijk om het kunstgras direct mee te nemen. Wij hanteren scherpe prijzen en doordat wij regelmatig ons assortiment verversen hebben wij geregeld een opruiming. In onze couponhal verkopen we daarnaast restpartijen in uiteenlopende afmetingen. Als u een klein budget heeft en kunstgras wilt is dit een goede optie!

Bent u op zoek naar kunstgras in Zeeuw Vlaanderen? Neem contact op via 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven