Kunstgras Zeeland

De Kunstgrasgigant in Koudekerke is dé plek als u op zoek bent naar kunstgras in Zeeland! Hier vindt u meer dan 20 soorten van uitmuntende kwaliteit. U kiest voor kunstgras omdat het onderhoudsarm is, natuurlijk oogt en voor veel toepassingen geschikt is. Ons siergras is bijna niet van echt te onderscheiden terwijl ons vrolijk gekleurd gras voor een unieke speelplek kan zorgen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras van Kunstgrasgigant in Zeeland

Omdat kunstgras multifunctioneel is kan het op vele gebieden toegepast worden. Kunstgras is onder andere geschikt voor een tuin, sportveld, speelveld of dakterras. Voor speeltoestellen biedt het een veilige ondergrond en rond zwembaden is het een perfecte oplossing om te zonnebaden. Ons kunstgras wordt ook op campings gebruikt. Het is duurzamer dan gras omdat er geen kale plekken ontstaan. Daarbij is het zeer onderhoudsvriendelijk. Als u kunstgras in Zeeland gaat aanleggen zult u daarnaast merken dat het makkelijk is.

Vraag een offerte aan!

Aanleggen van kunstgras 

Op onze vestiging in Koudekerke hebben we een ruime voorraad waaruit u kunt kiezen. Als u kunstgras koopt, snijden wij het voor u op maat en neemt u het direct mee. Het aanleggen van kunstgras is eenvoudig. In onze instructievideo ziet u welke stappen u dient te nemen. Binnen een straal van 30 kilometer vanuit onze vestiging is het mogelijk gebruik te maken van onze aanlegservice. U kunt dan kiezen om het grondwerk zelf te doen waarna wij het monteren. Of wij nemen de volledige aanleg op ons. U weet dan zeker dat het kunstgras goed ligt omdat wij gebruik maken van erkende hoveniers uit Zeeland.

Bent u op zoek naar kunstgras in Zeeland? Neem contact op door te bellen naar 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland - Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven