Kunstgras Werkendam

Kunstgras van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs vindt u bij de Kunstgrasgigant in Kockengen! In ons ruime assortiment kunt u uit wel 20 kunstgrassoorten kiezen. We hebben een onderverdeling gemaakt in siergras, speelgras en sportgras. Daarbij hebben wij gras voor uw tuin, balkon of dakterras. Als u langskomt, kunt u het gras direct meenemen of ervoor kiezen deze te laten leveren en aanleggen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras kopen bij de Kunstgrasgigant in Kockengen

In ons gigantische assortiment kunt u altijd een kunstgrassoort vinden die aan uw eisen voldoet. Onze medewerkers geven u deskundig advies en op onze locatie in Kockengen ervaart u het kunstgras voor u zelf. Naast levensechte soorten hebben wij ook verschillende kleuren om uit te kiezen. Het is dan mogelijk om een patroon aan te leggen van bijvoorbeeld rood, blauw, geel en oranje. Het is bij ons mogelijk om het gras dan direct op maat te laten snijden en mee te nemen.

Vraag een offerte aan!

Bezorgen en laten leggen door de Kunstgrasgigant

Naast dat u het kunstgras in Kockengen direct mee kunt nemen is bezorgen ook mogelijk. Vaak wordt hiervoor gekozen als u het gras door ons wilt laten aanleggen. Aanleggen kan op twee manieren. Wij kunnen het kunstgras bij u komen monteren nadat u het nodige voorwerk heeft verricht of wij doen het grondwerk en montage. De Kunstgrasgigant is uw adres als u op zoek bent naar uitstekend kunstgras!

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Kockengen? Neem contact op voor meer informatie of kom langs!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke -  Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid BevelandKunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven