Sluit navigatie

Kunstgras Waalwijk

Kunstgrasgigant is de specialist op het gebied van kunstgras, vanuit Waalwijk bezoekt u ons in Werkendam! Wij hebben een breed assortiment waardoor u een enorme keus heeft tussen verschillende soorten. U vindt bij ons onderscheid tussen speelgras, siergras, sportgras en kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras. Veel particulieren, verenigingen, instellingen en bedrijven zijn u voorgegaan en maken naar tevredenheid gebruik van ons kunstgras!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras in uw tuin in Waalwijk laten leggen

Kunstgrasgigant heeft kunstgras voor uiteenlopende toepassingen, zo ook voor uw tuin in Waalwijk. Veel mensen prefereren kunstgras omdat het mooier is dan een tegelvloer en daarbij ook zachter aanvoelt. Het is eenvoudiger te onderhouden dan echt gras terwijl er op het oog geen verschil is te zien. Omdat wij scherpe prijzen hanteren vindt u altijd een model dat binnen uw budget past. In Werkendam hebben wij meer dan 20 soorten op voorraad.

Vraag een offerte aan!

Speelgras 

Wij raden aan om speelgras of siergras in uw tuin, in bijvoorbeeld Waalwijk, aan te leggen. Dit geeft het mooiste resultaat. Als u op het gras wilt lopen of met de kinderen op het kunstgras wilt spelen kunt u het beste voor een van onze speelgrassen kiezen. Deze ogen realistisch, zijn stevig en voelen lekker zacht aan. Uitermate geschikt om op te liggen of te ravotten.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Waalwijk? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Werkendam!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

Scroll naar boven