Kunstgras Vlissingen

Heeft u een mooi balkon of tuin dat u wilt voorzien van kunstgras in Vlissingen, kom dan naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke! Wij hebben mooi kunstgras dat lekker zacht aanvoelt. Bij ons garanderen we kwaliteit tegen scherpe prijzen. De keuze is zeer divers, u kunt voor natuurlijk kunstgras gaan maar we hebben ook gekleurd gras.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Gekleurd kunstgras voor uw balkon in Vlissingen

Heeft u een mooi balkon in Vlissingen en wilt u daar kunstgras op leggen? Kom dan naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben zacht aanvoelend kunstgras, zodat u in Vlissingen op blote voeten naar buiten kunt! Daarnaast is ons gras zeer stijlvol en heeft u geen zand nodig bij de aanleg. Het gras is met korte spriet en eenvoudig schoon te houden. Op het balkon is de afwatering belangrijk, het kunstgras is daarom ook afwaterend. U heeft de keuze uit verschillende maten en kleuren. Wat dacht u bijvoorbeeld van de kleuren grijs, bruin of zwart? Dit geeft een zeer unieke, stijlvolle en warme uitstraling aan uw balkon.

Vraag een offerte aan!

Couponhal Koudekerke

Wij hebben ook aan de kleinste budgetten gedacht. Een balkon of tuin in Vlissingen van kunstgras voorzien terwijl u een minimaal budget heeft is daarom ook mogelijk. Komt u naar onze vestiging in Koudekerke en breng dan een bezoekje aan onze couponhal. Hier vindt u standaard formaten voor verschillende toepassingen. Onze medewerkers zijn u daar vakkundig van dienst en geven u desgewenst advies!

Bent u op zoek naar kunstgras in Vlissingen? Neem contact op door te bellen naar 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven