Kunstgras Vianen

Wij hebben bij de Kunstgrasgigant in Kockengen een zeer ruim assortiment kunstgras voor verschillende toepassingen in uw tuin in bijvoorbeeld Vianen. Bij ons vindt u kwalitatief gras voor een scherpe prijs. Als u bij ons kunstgras koopt kunt u het direct meenemen naar Vianen. Wij bieden daarnaast ook de mogelijkheid om het gras voor u te leveren en aan te leggen. De Kunstgrasgigant past zich graag aan uw wensen aan!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor uiteenlopende toepassingen aanleggen in Vianen

Al jaren leveren wij kunstgras aan particulieren, bedrijven, verenigingen en instellingen. Dat doen wij tot grote tevredenheid, want wij krijgen alleen maar positieve berichten. Kunstgras kunt u bijvoorbeeld in Vianen voor verschillende toepassingen aanleggen:

Vraag een offerte aan!

Couponhal in Kockengen

Bij de Kunstgrasgigant in Kockengen kunt u vanuit Vianen terecht voor kunstgras dat binnen uw budget past. Voor de kleinere budgetten hebben wij een couponhal. Hier vindt u grote restpartijen van goede kwaliteit in uiteenlopende maten. Als u een coupon koopt kunnen wij deze desgewenst op maat snijden zodat u altijd het juiste formaat heeft. Onze medewerkers zijn u vakkundig van dienst en altijd zeer behulpzaam. U bent van harte welkom in onze zaak in Kockengen!

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Vianen? Neem contact op voor meer informatie of kom langs aan de Industrieweg 3D in Kockengen! Ons telefoonnummer is:

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven