Kunstgras Veere

Om in Veere kunstgras aan te leggen gaat u naar de vestiging van de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Waarom naar de Kunstgrasgigant? Nou wij hebben een zeer ruim assortiment van meer dan 20 soorten en wij zorgen altijd dat we een goede voorraad hebben. Daarbij kunt u bij ons terecht voor de scherpste prijzen. Het kunstgras is direct mee te nemen en wij snijden het graag voor u op maat. Heeft u een klein budget? Kom dan eens langs in onze couponhal!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Goedkoop kunstgras aanleggen in Veere

Regelmatig heeft de kunstgrasgigant aanbiedingen. Het assortiment wordt wekelijks aangevuld waardoor er vaak matten in de opruiming gaan. Als u voor een vriendelijke prijs kunstgras in Veere wilt aanleggen bent u bij de Kunstgrasgigant aan het juiste adres. In onze vestiging in Koudekerke hebben wij daarnaast een couponhal. Vaste maten voor scherpe prijzen. Onze couponhal inKoudekerke heeft een grote voorraad van restpartijen. Komt u gerust van Veere naar Koudekerke om een mooi stuk kunstgras uit te zoeken.

Vraag een offerte aan!

Vele soorten kunstgras

Ook tussen de coupons zult u vele soorten kunstgras vinden. We hebben een eenvoudige onderverdeling gemaakt tussen siergras, speelgras en sportgras. Zo weet u het juiste stukje kunstgras voor u in Veere uit te kiezen.

Bent u op zoek naar kunstgras in Veere? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland - Kunstgras Tiel - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid BevelandKunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven