Kunstgras Tiel

U legt kunstgras in Tiel van Kunstgrasgigant in Werkendam. Of u nu kunstgras in uw tuin of op het dakterras of balkon wilt leggen, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben uiteenlopende soorten, maten en kleuren, zodat u alles geheel naar wens kunt plaatsen. Bedrijven, instellingen en verenigingen nemen contact met ons op als ze bijvoorbeeld een voetbalveld, speelveld of tuin willen aanleggen. Kunstgras is zeer onderhoudsvriendelijk en uitermate geschikt voor intensief gebruik.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Het aanleggen van Kunstgras in Tiel door Kunstgrasgigant

De Kunstgrasgigant is een van de grootste spelers op de Nederlandse markt. Wij hebben dan ook verschillende vestigingen verspreid over heel het land. Als u kunstgras in Tiel wilt aanleggen komt u langs in onze vestiging in Werkendam. U kunt dan de kwaliteit en ons brede assortiment ervaren. Daarbij staan onze medewerkers klaar om uw vragen te beantwoorden en geven zij desgewenst specialistisch advies. U gaat naar de Kunstgrasgigant vanuit Tiel omdat:

  • We uitstekende kwaliteit leveren
  • Er een gigantisch grote keus is
  • Direct meenemen mogelijk is
  • Wij een outlet hebben
  • Wij voor u het kunstgras in Tiel op aanvraag aanleggen

Vraag een offerte aan!

Kunstgrasgigant in Werkendam

Het uitgebreide assortiment van Kunstgrasgigant is in onze vestigingen te bewonderen. Als u kunstgras in Tiel wilt laten aanleggen is de dichtstbijzijnde vestiging in Werkendam. Daar heten we u van harte welkom. De vestiging is goed bereikbaar vanaf de snelweg. We hebben hier een grote voorraad voor iedere toepassing.

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Tiel? Neem contact op of kom langs in Werkendam!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven