Kunstgras Terneuzen

Het beste kunstgras koopt u in Terneuzen bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Bij ons kunt u terecht voor de meest uiteenlopende soorten. Van zeer natuurlijk kunstgras tot alle kleuren van regenboog, wij hebben het in ons assortiment opgenomen. Kunstgras biedt de oplossing voor bijvoorbeeld speelterreinen, tuinen, balkons en sportvelden.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in alle soorten en maten, legt u in Terneuzen

Bij ons vindt u kunstgras voor ieder budget. Wij hebben in onze vestiging in Koudekerke meer dan 20 soorten op voorraad liggen. Op ons showveld kunt u ervaren hoe het kunstgras voelt en oogt. Wij hebben soorten in huis die niet van echt gras zijn te onderscheiden. Dit komt door het bruine mosdraad dat tussen de verse groene sprieten geweven is. U heeft de keuze uit siergras, speelgras en sportgras. Deze hebben allen hun unieke eigenschappen, u kiest wat u in Terneuzen wilt aanleggen. Zo staat siergras prachtig in de tuin van bijvoorbeeld uw bedrijfspand. Speelgras is zeer geschikt om op speelveldjes te leggen omdat het tegen een stootje kan en zacht aanvoelt.

Vraag een offerte aan!

Het aanleggen van kunstgras

Als u kunstgras in Terneuzen wilt aanleggen zijn wij u graag van dienst. Bij het bezoeken van ons showveld in Koudekerke laat u het gras direct op maat snijden om het vervolgens direct mee te nemen. Het aanleggen is eenvoudig en op onze website vindt u een handig instructiefilmpje. Uw kunstgras ligt er dan zeker mooi bij!

Bent u op zoek naar kunstgras in Terneuzen? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland - Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven