Kunstgras Spijkenisse

Wanneer u op zoek bent naar kunstgras in de regio Spijkenisse, komt u naar Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Bij ons heeft u de keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras van hoge kwaliteit. Wij bieden onze grasmatten aan tegen scherpe tarieven. Bovendien vindt u ze in diverse kleuren en afmetingen. Of u nu kunstgras voor balkons, tuinen, dakterrassen, sport- of speelvelden, campings of rondom zwembaden zoekt, wij hebben het in ons assortiment. Wij hebben vele soorten op voorraad, zodat het u direct mee naar huis kunt nemen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in de regio Spijkenisse

Kunstgras in de regio Spijkenisse haalt u bij Kunstgrasgigant in Ridderkerk. In onze zaak hebben wij ook een couponhal of outlet. Hier vindt u restpartijen kunstgras tegen zeer scherpe tarieven. Ook hier vindt u vele soorten en maten van kunstgras. Ons kunstgras biedt vele voordelen:

  • Nooit meer maaien
  • Onderhoudsarm
  • UV-bestendig
  • Rot- en schimmelvrij
  • Vele toepassingen
  • Op maat te snijden

Vraag een offerte aan!

Aanleggen

Wij kunnen het kunstgras ook voor u aanleggen in Spijkenisse. U kunt er ook voor kiezen om dit zelf te doen. Hierbij is het wel van belang dat u de juiste benodigdheden heeft. Kom snel eens langs in onze zaak en bezoek ons showterrein!

Kunstgras kopen in Spijkenisse? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven