Sluit navigatie

Kunstgras Sliedrecht

Kunstgras op maat in de omgeving van Sliedrecht koopt u bij Kunstgrasgigant te Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras. Wij kunnen het kunstgras op maat voor u snijden of u koopt onze standaard afmetingen. Het kunstgras is in vele verschillende afmetingen en zelfs kleuren beschikbaar. Wij bieden onze producten tegen scherpe tarieven aan. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, bedrijven en verenigingen. Kom snel eens langs in onze zaak en neem een kijkje op ons showterrein.

Bel ons op 085 – 9020306

Onderhoudsarm kunstgras in de omgeving van Sliedrecht

In de omgeving van Sliedrecht vindt u bij Kunstgrasgigant onderhoudsarm kunstgras. Dit gras is daarnaast UV-bestendig, rot- en schimmelvrij. Het grootste voordeel is wel dat u nooit meer hoeft te maaien. Het aanleggen van het gras is ook eenvoudig. Indien gewenst, kunnen wij met onzeaanlegservice het kunstgras voor u aanleggen. Wij hebben kunstgras voor balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden, tuinen en nog veel meer.

Vraag een offerte aan!

Couponhal in Ridderkerk

Bij onze vestiging in Ridderkerk hebben wij ook een couponhal. Hier vindt u diverse restpartijen kunstgras tegen scherpe tarieven. Ook hier vindt u vele soorten kunstgras. Ons kunstgras heeft een natuurlijke uitstraling en is af te halen in Ridderkerk of wij bezorgen het in Sliedrecht. Kies ervoor om niet meer te maaien, kies voor ons kunstgras!

Kunstgras kopen in Sliedrecht? Kom langs in Ridderkerk of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid BevelandKunstgras Zeeland

Neem contact op

Scroll naar boven