Sluit navigatie

Kunstgras Middelburg

Wilt u kunstgras in uw tuin in Middelburg aanleggen, dan kunt u het beste naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke gaan. Wij hanteren scherpe prijzen en hebben een gigantisch assortiment om uit te kiezen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Op ons showveld in Koudekerke kunt u het kunstgras zelf ervaren en geven onze medewerkers desgewenst deskundig advies!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras voor de tuin van uw organisatie in Middelburg

Heeft u een bedrijfstuin en geen tijd of budget om het gras te onderhouden? Natuurlijk kunt u dan gaan voor betegeling. Maar kunstgras is naar onze mening een betere optie. Het oogt fris en natuurlijk en geeft een welkome sfeer aan uw pand. Daarbij is er geen onderhoud nodig, zodat u daar geen kosten voor hoeft te maken. Omdat Middelburg binnen een straal van 30 kilometer ligt van onze vestiging in Koudekerke kunnen wij het kunstgras voor u aanleggen. De beste optie is te kiezen voor de volledige aanleg, wij doen dan het grondwerk en de montage. Omdat wij gebruik maken van erkende hoveniers weet u zeker dat het kunstgras op de juiste manier geplaatst wordt.

Vraag een offerte aan!

Soorten kunstgras

In ons gigantische assortiment vindt u meer dan 20 soorten kunstgras. U kunt kiezen uit siergras, speelgras of sportgras. Voor de omgeving van uw bedrijfspand in Middelburg raden wij het volgende gras aan: siergras. Kenmerkend aan dit luxe gras is dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Door het gebruik van mosdraad tussen de groene sprieten ziet het kunstgras er levendig uit.

Bent u op zoek naar kunstgras in Middelburg? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland

Neem contact op

Scroll naar boven