Kunstgras Middelburg

Wilt u kunstgras in uw tuin in Middelburg aanleggen, dan kunt u het beste naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke gaan. Wij hanteren scherpe prijzen en hebben een gigantisch assortiment om uit te kiezen. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht. Op ons showveld in Koudekerke kunt u het kunstgras zelf ervaren en geven onze medewerkers desgewenst deskundig advies!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor de tuin van uw organisatie in Middelburg

Heeft u een bedrijfstuin en geen tijd of budget om het gras te onderhouden? Natuurlijk kunt u dan gaan voor betegeling. Maar kunstgras is naar onze mening een betere optie. Het oogt fris en natuurlijk en geeft een welkome sfeer aan uw pand. Daarbij is er geen onderhoud nodig, zodat u daar geen kosten voor hoeft te maken. Omdat Middelburg binnen een straal van 30 kilometer ligt van onze vestiging in Koudekerke kunnen wij het kunstgras voor u aanleggen. De beste optie is te kiezen voor de volledige aanleg, wij doen dan het grondwerk en de montage. Omdat wij gebruik maken van erkende hoveniers weet u zeker dat het kunstgras op de juiste manier geplaatst wordt.

Vraag een offerte aan!

Soorten kunstgras

In ons gigantische assortiment vindt u meer dan 20 soorten kunstgras. U kunt kiezen uit siergras, speelgras of sportgras. Voor de omgeving van uw bedrijfspand in Middelburg raden wij het volgende gras aan: siergras. Kenmerkend aan dit luxe gras is dat het bijna niet van echt te onderscheiden is. Door het gebruik van mosdraad tussen de groene sprieten ziet het kunstgras er levendig uit.

Bent u op zoek naar kunstgras in Middelburg? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Kouderkerke - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland- Kunstgras Zeeland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven