Kunstgras Koudekerke

Mooi kunstgras dat niet van echt te onderscheiden is vindt u bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Wij hebben een gigantisch assortiment om uit te kiezen. Op het balkon of dakterras legt u mooi gras zonder zand te gebruiken. Het voelt ook nog eens zacht aan. Daarnaast maken wij onderscheid tussen siergras, speelgras en sportgras. Allen met hun eigen kwaliteiten. Kom langs en laat u voorlichten op het gebied van kunstgras in Koudekerke!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras aanleggen in Koudekerke

Bij de Kunstgrasgigant hebben we kunstgras in vele soorten. Wij snijden het graag voor u op maat waardoor u altijd een passend veld hebt. Het aanleggen van kunstgras kunt u zelf doen of uitbesteden. Als u zelf aan de slag gaat en nog nooit eerder kunstgras heeft aangelegd dan geven we u in onze vestiging te Koudekerke inhoudelijk advies. Op onze website vindt u een instructievideo waarin alles stap voor stap wordt uitgelegd. Natuurlijk bieden wij ook de mogelijkheid om het aanleggen voor u te doen. Samen met een erkende hovenier komen we dan bij u langs. U heeft hierbij twee keuzemogelijkheden. Bij de eerste optie monteren wij het kunstgras en doet u het voorwerk. Bij de tweede optie doen wij het grondwerk en de montage.

Vraag een offerte aan!

Uitstekende kwaliteit van de Kunstgrasgigant

Ons kunstgras staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit. De meeste soorten zijn niet van echt te onderscheiden. Door het gebruik van bruin mosdraad oogt het natuurlijker. Daarnaast hebben wij ook gekleurd gras. Dit is vooral geschikt om op te spelen of als u een patroon wilt aanleggen. Naast een mooi uiterlijk, voelt het gras ook zacht aan en is het zeer duurzaam. Op het speelgras kunnen kinderen lekker ravotten en op het sportgras kan intensief gespeeld worden. Kom langs in Koudekerke en ontdek de mogelijkheden van kunstgras!

Bent u op zoek naar kunstgras in Koudekerke? Neem contact op via 0118- 552090 of kom langs!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Middelburg -  Kunstgras Zeeuws Vlaanderen - Kunstgras Zierikzee - Kunstgras Zuid Beveland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven