Kunstgras Geldermalsen

Kunstgras op maat in de regio Geldermalsen koopt u bij Kunstgrasgigant, te Werkendam. Wij hebben een gigantisch assortiment met meer dan 20 soorten kunstgras in diverse afmetingen en kleuren. Vaak denkt men bij kunstgras aan de kleur groen. Echter op (dak)terrassen en balkons doen andere kleuren het ook zeer goed. Wij hebben kunstgras voor elke toepassing. Voor tennisvelden, voetbalvelden, tuinen, speelveldjes en nog veel meer bieden wij het juiste gras. Ons gras is bovendien bijna niet te onderscheiden van echt gras.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras op maat snijden in de regio Geldermalsen

Wij hebben vele standaardmaten kunstgras maar kunnen het ook op maat voor u snijden in de regio Geldermalsen. Wij zijn gevestigd in Werkendam en beschikken hier over een showterrein. Wij produceren ons kunstgras zelf, waardoor we de kwaliteit ervan kunnen garanderen. Of u nu op zoek bent naar siergras, gekleurd gras, sportgras of dakterras-/balkongras, wij hebben het allemaal. Wij leveren rechtstreeks aan bedrijven, particulieren, (sport)verenigingen en instellingen. Dit betekent dat u het kunstgras meteen mee naar huis kunt nemen.

Vraag een offerte aan!

Instructievideo aanleggen

Als u bij ons kunstgras heeft gekocht en u wilt het gaan aanleggen in Geldermalsen, hebben wij een speciale instructievideo met tekst en uitleg eronder. Het is een eenvoudig proces. Wij voorzien u ook graag van deskundig advies. Neem snel een kijkje op ons showterrein of in onze couponhal, waar u restpartijen tegen zeer scherpe tarieven vindt.

Kunstgras kopen in Geldermalsen? Kom langs in Werkendam of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch -  Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel - Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven