Kunstgras Domburg

Kunstgras in uw tuin in Domburg koopt u bij de Kunstgrasgigant in Koudekerke. Ook aan de kust is het mogelijk kunstgras te plaatsen. Om kunstgras te leggen wordt zand gebruikt en dit is voldoende aanwezig. Een groene tuin en weinig onderhoud wordt zo mogelijk gemaakt. In ons brede assortiment vindt u zowel levensechte soorten als gekleurde versies. Met verschillende kleuren zijn mooie en opvallende patronen te maken.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Scherp geprijsd kunstgras voor uw tuin in Domburg

In Koudekerke kunt u terecht voor ons uitgebreide assortiment kunstgras. Door de scherpe prijzen die wij hanteren past een nieuwe kunstgrasmat binnen ieder budget. Daarnaast hebben wij ook een couponhal waar u voor een kleine prijs kunstgras vindt. Om de keuze voor u eenvoudig te maken hebben we een onderverdeling gemaakt. We hebben soorten:

  • Speelgras
  • Sportgras
  • Siergras
  • Kunstgras voor op een dakterras of balkon

Vraag een offerte aan!

De Kunstgrasgigant in Koudekerke

Vanuit Domburg is de dichtstbijzijnde locatie in Koudekerke gevestigd. Onze medewerkers heten u hier van harte welkom. U kunt op ons showveld alle soorten aanraken en bekijken. Als u vragen heeft voorzien wij u van vakkundig advies. Heeft u het kunstgras gevonden wat u zocht voor uw tuin in Domburg? Wij snijden deze dan voor u op maat en u kunt het direct meenemen!

Bent u op zoek naar kunstgras in Domburg? Neem contact op via 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!


Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Kouderkerke

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven