Kunstgras Den Bosch

Kwalitatief hoogwaardig kunstgras in de omgeving Den Bosch kunt u kopen op het showterrein van Kunstgrasgigant te Zaltbommel. Wij hanteren scherpe prijzen voor onze producten en u heeft de keuze uit meer dan 20 soorten kunstgras in diverse afmetingen. Desgewenst snijden wij het voor u op maat. Wij leveren rechtstreeks aan particulieren, instellingen, (sport)verenigingen en bedrijven. Dit betekent dat wij veel soorten kunstgras op voorraad hebben, zodat u het direct na het kopen mee naar huis kunt nemen naar Den Bosch. Kom snel eens langs bij Kunstgrasgigant!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Natuurlijk kunstgras kopen in de omgeving Den Bosch

In de omgeving van Den Bosch kunt u kunstgras kopen met een natuurlijk uitstraling. Ons gras is bijna niet van het echte te onderscheiden. Het is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo wordt het gebruikt op balkons, dakterrassen, sport- en speelvelden, tuinen, campings, rondom zwembaden en nog veel meer! Wanneer u het gras zelf aanlegt, hebben wij diverse benodigdheden in ons assortiment voor de werkzaamheden. Bekijk ook eens onze instructievideo. Zo begint u goed voorbereid aan het monteren van uw nieuwe aankoop.

Vraag een offerte aan!

Koop het kunstgras in de couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe prijzen. Deze restpartijen doen niet onder voor de kwaliteit. Ook deze zijn bijna niet van het echte te onderscheiden en zijn beschikbaar in diverse soorten, afmetingen en zelfs kleuren. Kom snel eens langs in Zaltbommel en bekijk ons aanbod zelf! Heeft u vragen over ons kunstgras? Stel ze aan een van onze medewerkers in de vestigingen of bel naar 085-9020306. Wij helpen u graag verder.

Kunstgras kopen in Den Bosch? Kom langs in Werkendam of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Tiel

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven