Kunstgras Breskens

Als u kunstgras in Breskens wilt aanleggen gaat u naar de Kunstgrasgigant in Koudekerke! Hier vindt u meer dan 20 soorten voor uiteenlopende toepassingen. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven. U kunt ook het kunstgras in onze vestiging op maat laten snijden en direct meenemen. Zo heeft u meteen het kunstgras in huis en kunt u aan de slag!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras leggen in Breskens

Of u nu als bedrijf uw bedrijfstuin van een mooie grasmat wilt voorzien of als particulier uw tuin, bij de Kunstgrasgigant vindt u wat u zoekt. Wij hebben de onderverdeling tussen speelgras, siergras en sportgras gemaakt om de keuze voor u makkelijk te maken. Als u kunstgras in Breskens legt is dit bijna niet van echt gras te onderscheiden. In ons speelgras is naast mooi groen ook een levensechte bruine kleur verwerkt. Dit zorgt voor een levendig effect. Kinderen kunnen zorgeloos ravotten op deze soort doordat het stevig is maar zacht aanvoelt.

Vraag een offerte aan!

Gekleurd gras

Naast levensecht kunstgras kunt u ook gekleurd gras in Breskens laten leggen. Er is veel mogelijk. Wij hebben bijvoorbeeld geel, rood, blauw en oranje gras waar u uit kunt kiezen. Gekleurd gras geeft een speels effect en kan in patronen gelegd worden. Met gekleurd kunstgras valt bijvoorbeeld een speelveldje extra op!

Bent u op zoek naar kunstgras in Breskens? Neem contact op via het telefoonnummer 0118- 552090 of kom langs in Koudekerke!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Tiel - Kunstgras Utrecht - Kunstgras Vianen - Kunstgras Waalwijk - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Werkendam - Kunstgras Zaltbommel - Kunstgras Breskens - Kunstgras Domburg - Kunstgras Goes - Kunstgras Hulst - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen 

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven