Kunstgras Bommelerwaard

Kunstgras met een natuurlijke uitstraling koopt u in de omgeving van Bommelerwaard bij Kunstgrasgigant te Werkendam. Met meer dan 20 soorten kunstgras vindt u bij ons zeker een mat die aan uw behoeften voldoet. Wij bieden deze aan tegen scherpe tarieven, waardoor het voor iedereen betaalbaar blijft. Of u nu op zoek bent naar sportgras, siergras, balkon-/dakterrasgras, wij hebben het in ons assortiment. Dit gras is inzetbaar voor diverse doeleinden. Zo kan het gebruikt worden rondom zwembaden, op campings, op sportvelden, rondom speeltoestellen en nog veel meer. Kom snel eens langs in onze zaak!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras aanleggen in de omgeving Bommelerwaard

Kunstgras in de omgeving Bommelerwaard laat u aanleggen door Kunstgrasgigant in Werkendam. Ons kunstgras is bijna niet van echt gras te onderscheiden. We hebben kunstgras in verschillende sprietlengtes en ook gras met bruine sprietjes (mosdraad). Hierdoor lijkt het gras nog echter. Ons gras voelt zacht en comfortabel aan. Bovendien hebben wij kunstgras in verscheidene kleuren met elk een eigen toepassing. Wij adviseren om geel kunstgras te gebruiken op een balkon of dakterras en oranje bijvoorbeeld voor sportvelden.

Vraag een offerte aan!

Profiteer in de couponhal

Profiteer snel van de scherpe prijzen in onze couponhal. Hier vindt u kunstgrasrestanten tegen zeer scherpe tarieven in diverse afmetingen en soorten. Doordat wij veel kunstgrassoorten op voorraad hebben, kunt u het direct mee naar huis nemen. Eventueel kunnen wij het kunstgras ook bij u bezorgen en aanleggen in Bommelerwaard. Kom snel eens langs op ons showterrein en profiteer van scherpe prijzen!

Kunstgras kopen in Bommelerwaard? Kom langs in Werkendam of neem contact op!

Bezoekers van deze pagina’s vonden de volgende pagina’s ook interessant:
Kunstgras Sliedrecht - Kunstgras Spijkenisse - Kunstgras Zwijndrecht - Kunstgras Bommelerwaard - Kunstgras Den Bosch - Kunstgras Geldermalsen - Kunstgras Gorinchem - Kunstgras Leerdam - Kunstgras Nieuwegein - Kunstgras Oosterhout - Kunstgras Middelburg - Kunstgras Terneuzen - Kunstgras Veere - Kunstgras Vlissingen - Kunstgras Walcheren - Kunstgras Zeeuws Vlaanderen 

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven