Bel ons via 085 - 201 64 97

Vestiging Kockengen

Bij Kunstgrasgigant Kockengen (op slechts 5min van de A2 af) kunt u het grootste assortiment kunstgras van Utrecht te vinden! Zowel binnen als buiten zijn al onze soorten te bekijken en direct uit voorraad mee te nemen. Door de samenwerking met Wisse Tuinen hebben we een bezorg- én legservice voor u. Kortom; bent u zoekende? Bij ons kunt u terecht voor alle wensen op het gebied van kunstgras, van 1 m2 tot zoveel m2’s als u nodig heeft!

In onze showroom van bijna 1000 m2 (binnen én buiten) kunt u meer dan 25 vaste soorten kunstgras bekijken voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of dakterras. Onder het genot van een kop koffie adviseren we u in de beste keuze kunstgrasgazon voor u. Naast onze 4 nieuwe top-kunstgrassoorten hebben we ook prijsscherpe vaste assortiment grassen, actiekunstgrassen en coupons. Alles op maat gesneden!

Kom met uw foto’s, afmetingen of tuinontwerp langs zodat we vrijblijvend adviseren en een offerte op maat kunnen maken. Met deskundig advies helpen wij u de juiste keuze te maken. Het is van belang om goed door te spreken hoe de grasmat aangelegd moet worden. Met de handige tips en trucs is dit goed te realiseren.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • goed advies
  • vakmanschap
  • kwaliteit
  • service
  • garantie
  • ontwerp en ideeën!

Een afspraak is snel gemaakt, u bent van harte welkom.

Adres
Industrieweg 3d
3628 EZ Kockengen
(5 minuten rijden vanaf de A2, afslag Breukelen richting Kockengen.)

T 085 - 201 64 97
E kockengen@kunstgrasgigant.nl

Bekijk alle vestigingen

Openingstijden
Maandag:  Alleen op afspraak  
Dinsdag:  Alleen op afspraak
Woensdag: 12.30 - 17.00 uur
Donderdag:  Alleen op afspraak
Vrijdag:  10.00 - 17.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 16.00 uur
Zondag:  Gesloten

Scroll naar boven