Sluit navigatie
Bel ons via 085 - 201 64 97

Vestiging Kockengen

Vanaf 25 maart kunt u onze winkel bezoeken en op 8 april is de feestelijke opening met feestelijke prijzen!

Op het industrieterrein van Kockengen (5min van de A2 af) is het grootste assortiment kunstgras van Utrecht te vinden. Zowel binnen als buiten zijn de soorten te bekijken en direct uit voorraad mee te nemen. Door de samenwerking met Wisse Tuinen hebben we ook een bezorg en legservice voor u. Kortom bent u zoekende; bij ons kunt u terecht vanaf 1m2 tot zoveel m2’s als u wilt!

In onze showroom van bijna 1000 m2 (binnen én buiten) kunt u meer dan 25 vaste soorten kunstgras bekijken voor uw siergazon, speelgazon, sportgazon of dakterras. Onder het genot van een kop koffie adviseren we u in de beste keuze kunstgrasgazon voor u. Naast ons ruime assortiment in top-kunstgrassoorten hebben we ook prijsscherpe-actiekunstgrassen en coupons. Alles op maat gesneden u betaald per m2 en niet per standaard rolbreedte.

Kom met uw foto’s, afmetingen of tuinontwerp langs zodat we vrijblijvend adviseren en een offerte op maat kunnen maken. Met deskundig advies helpen wij u de juiste keuze te maken. Het is van belang om goed door te spreken hoe de grasmat aangelegd moet worden. Met de handige tips en trucs is dit goed te realiseren.

U kunt bij ons ook terecht voor:

  • goed advies
  • vakmanschap
  • kwaliteit
  • service
  • garantie

Een afspraak is snel gemaakt, u bent van harte welkom.

Adres
Industrieweg 3d
3628 EZ Kockengen
(5 minuten rijden vanaf de A2, afslag Breukelen richting Kockengen.)

T 085 - 201 64 97
E kockengen@kunstgrasgigant.nl

Bekijk alle vestigingen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag:  
alleen op afspraak

Zaterdag:       09.00 - 16.00 uur
Zondag:         gesloten

In verband met het winterseizoen zijn wij tot 1 maart alleen op zaterdag geopend. De andere dagen kunt u uiteraard wel een afspraak maken.

Scroll naar boven