Kunstgras inclusief leggen

Home » Kunstgras inclusief leggen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bent u op zoek naar een partij die uw kunstgras ook kan aanleggen? Dan bent u bij de Kunstgrasgigant aan het juiste adres. Wij bieden diverse pakketten aan voor de aanleg van kunstgrasmatten, afhankelijk van wat we voor u moeten uitvoeren. Zo bent u het voordeligst uit als de locatie waar het kunstgras moet komen al geëgaliseerd en verhard is. Maar ook als we de grond voor u nog moeten egaliseren, moeten aanvullen met een zandlaag of zelfs de oude grasmat weg moeten halen bent u bij ons altijd voordelig uit.

De Kunstgrasgigant: 1 partij voor de aanschaf van kunstgras inclusief het leggen ervan

Heeft u het kunstgras gevonden en wilt u deze bestellen inclusief laten leggen? Verstandige keuze! Zo bent u altijd verzekerd van een correcte wijze van leggen. Weet u nog niet precies welk kunstgras het meest geschikt is voor uw doeleinde? Bekijk dan het grote aanbod aan kwalitatief hoogstaand kunstgras bij een van onze 11 vestigingen. Wij hebben hier bijna alle matten op voorraad liggen en ook een groot aanbod zeer voordelige restpartijen. Deze vindt u in onze zogenaamde couponhallen. Verder kunt u op onze vestigingen de matten in het echt bekijken om zo altijd de juiste mat te kunnen kiezen. Geen kleine stukjes grasmat door uw brievenbus waar u verder weinig mee kunt dus, maar grote grasmatten uitgestald in onze showtuinen.

Kom langs bij de dichtstbijzijnde vestiging

U vindt ons met 11 vestigingen altijd wel ergens bij u in de buurt. Wij hebben veel ervaring en kunnen u door onze expertise op het gebied van kunstgras altijd van betrouwbaar advies voorzien. Of het nu gaat om een nieuwe tuin, de renovatie van een sportveld of het opleuken van een balkon: wij helpen u graag verder. Neem dus gerust contact met ons op of kom eens langs bij een van onze vestigingen. U bereikt ons door te bellen naar 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht