Kunstgras in de tuin

Home » Kunstgras in de tuin

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kiest u net als vele anderen ook voor de voordelen van kunstgras in de tuin? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Zo zijn de kunstgrasmatten van de Kunstgrasgigant UV- en weersbestendig en zullen dus vele jaren mooi bleven. Ze zijn onderhoudsvrij, sterk en niet van echt te onderscheiden. We bieden matten in alle kleuren en soorten, zodat er altijd wat voor uw tussen moet zitten. En indien gewenst komen wij de mat ook nog voor u installeren. Al het genot van echt gras, zonder het vereiste onderhoud. En ook in de winter ligt er een mooie groene grasmat.

Kunstgras voor in de tuin, het huis of elders

Of u nu kunstgras wilt op uw kleine balkonnetje, dakterras of tuin: wij leveren alle soorten en maten kunstgras. Ook voor sportvelden of speeltuinen hebben wij een ruim aanbod kunstgras dat bestand is tegen intensief gebruik en vele jaren mooi zal blijven. En in een van onze acht couponhallen vindt u altijd een ruim assortiment afgeprijsde grasmatten. Daarvoor kunt u het best een keertje langskomen bij een van onze vestigingen.

Waar vindt u de dichtstbijzijnde Kunstgrasgigant?

Met 10 locaties verspreid door Nederland en 1 in Zwitserland is de kans groot dat er een Kunstgrasgigant bij u in de buurt zit. U vindt ons van Koudekerke tot Apeldoorn: kijk eens op onze contactpagina welke vestiging voor u het meest dichtbij ligt. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op of spreek een van onze medewerkers aan als u bij onze vestigingen op bezoek komt. Vragen? Neem gerust contact met ons op via 085-902 03 06.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht