Kunstgras goedkoop Groningen

Home » Kunstgras goedkoop Groningen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Kunstgras koopt u goedkoop bij Kunstgrasgigant in Groningen, vlakbij Eelderwolde en Haren. Kom gerust eens langs en maak kennis met onze verschillende soorten kunstgras.

Kunstgras: goedkoop, makkelijk in onderhoud en een eyecatcher in uw tuin te Groningen

Wanneer u voor kunstgras kiest, ondervindt u al snel een aantal voordelen. Zo is de aanschaf van kunstgras goedkoop, maar bespaart u ook tijd omdat u het gras in uw tuin te Groningen nauwelijks hoeft te onderhouden. Waar u met een echte grasmat tijd kwijt bent aan het maaien en onderhouden van het gras, hoeft u kunstgras alleen een aantal keer per jaar te vegen.

Zelf kunstgras aanleggen? Dit heeft u nodig

Wij komen graag bij u langs om het kunstgras in uw woning te Groningen, Eelderwolde of Haren goedkoop aan te leggen. Maar u kunt er ook voor kiezen om het zelf te doen. Wel heeft u de juiste benodigdheden nodig voor een optimaal resultaat. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Lijnband
  • Graspennen
  • Stabilisatiedoek
  • Drukverdeeldoek
  • Instrooizand

Uiteraard vindt u alle benodigdheden in onze vestiging te Groningen waar u goedkoop alles kunt kopen. Ons team voorziet u graag van persoonlijk en deskundig advies, zodat u de grasmat op een correcte wijze aanlegt.

Op alle kunstgrassen 10 jaar garantie

Koopt u goedkoop kunstgras bij onze vestiging in Groningen, dan ontvangt u maar liefst 10 jaar garantie op UV-bestendigheid en het loslaten van vezels. Dat u goedkoop kunstgras kunt kopen bij ons, nabij Haren en Eelderwolde, neemt natuurlijk niets weg van de kwaliteit. We leveren op en top kunstgras en beloven u jarenlang plezier van de nieuwe grasmat.

Bezoek onze couponhal

In onze couponhal vindt u kunstgras uit restpartijen. Dit betekent dat u nóg goedkoper het kunstgras kunt aanschaffen. U herkent onze extra voordelige kunstgrassen aan het gele etiket met de maat en prijs. Vragen? Stel ze gerust door te bellen naar 088 260 07 08.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht