Kunstgras Beesd

Home » Kunstgras Beesd

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Bij de Kunstgrasgigant vindt u de meeste keus in kunstgras voor uw tuin of veld in Beesd. Dit ruime assortiment gaat samen met aantrekkelijk lage prijzen. Op zoek naar kunstgras met een natuurlijke look? Dan zit u hier goed! De meeste soorten kunstgras uit ons assortiment zijn vrijwel niet van echt gras te onderscheiden, mede door het eventueel toevoegen van langere en kortere sprieten. Daarnaast kiest u zelf of u de aanleg door ons laat uitvoeren of dit in eigen handen houdt.

Neem uw nieuwe kunstgras meteen mee naar Beesd

Wij verwelkomen u graag bij onze vestiging in Zaltbommel, waar u uitgebreid ons showterrein bezichtigt. Wij hebben altijd ruim 20 soorten kunstgras op voorraad. Iedere week worden er zowel volle, nieuwe rollen als restpartijen geleverd door gerenommeerde fabrikanten. Heeft u de keuze gemaakt? Dan neemt u het nieuwe kunstgras direct mee naar Beesd! Vrijwel altijd past het kunstgras in uw eigen auto. Onze medewerkers vouwen het graag voor u op en plaatsen het in uw auto. Maakt u liever geen gebruik van een eigen auto? Kies dan voor onze bezorgservice. Wij leveren uw kunstgras graag af in Beesd of een andere plaats. Bezorgkosten gaan in overleg.

Ontvang persoonlijk advies

Het is logisch als u het moeilijk vindt om een keuze te maken in ons ruime assortiment. Daarom staan onze medewerker graag tot uw dienst bij het geven van persoonlijk en kundig advies. Heeft u online al een keuze gemaakt? Dan vraagt u eenvoudig en snel een offerte aan.

Anderen waren ook geïnteresseerd in:

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht