Kunstgras aanleggen

Home » Kunstgras aanleggen

TÜV Rheinland getest
Veilig én kindvriendelijk
10 jaar garantie

Wilt u binnenkort kunstgras laten aanleggen? Kiest dan voor Kunstgrasgigant. Met onze jarenlange ervaring en onze gespecialiseerde vakmensen is het laten aanleggen van kunstgras door Kunstgrasgigant een uitstekende keuze. Betreft het monteren van kunstgras is het aan u of u zelf de voorbereidende werkzaamheden verricht of de voorbereidende werkzaamheden door ons laat uitvoeren.

Kunstgras op iedere locatie laten aanleggen

Vanwege het ruime assortiment aan kunstgras, is het voor Kunstgrasgigant mogelijk om kunstgras te monteren op vele verschillende locaties. Zo plaatsen wij onder andere voetbal- en tennisvelden voor sportverenigingen. Leggen wij speelveldjes aan voor gemeentes, maar ook als particulier bent u bij Kunstgrasgigant aan het juiste adres voor het aanleggen van kunstgras. Wij plaatsen namelijk kunstgras in tuinen, op dakterrassen en op balkons. Het is ook mogelijk om zelf kunstgras aan te leggen. Hiervoor volgt u het 7 stappenplan dat wij zelf hebben opgesteld.

Bespreek de mogelijkheden

Bent u benieuwd wat Kunstgrasgigant voor u kan betekenen als het aankomt op het aanleggen van kunstgras? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 085 90 20 306. Onze vakkundige medewerkers staan u graag te woord en bespreken graag samen met u wat de mogelijkheden zijn.


Anderen waren ook geïnteresseerd in:

No mowing needed
No shine
Best friendly product
Ultra soft
Dutch design product
Eco friendly product
No watering needed
Kids friendly product

Benieuwd naar onze top collectie grassen?

Vraag dan nu een gratis stalenpakket aan!

Uw gegevens

Voor vragen of andere zaken kunt u contact met ons opnemen via onderstaand formulier.

  • Velden met een * zijn verplicht

Kunstgrasgigant volgt de veranderende situatie in Nederland inzake de Corona Crisis. Totdat er nieuwe maatregelen door de overheid worden opgelegd zullen wij onze normale openingstijden, leveringen en montages handhaven. Wij volgen op onze vestigingen de regels van het RIVM en verwachten dit ook van onze klanten.