Kunstgras Zuid-Holland

Kunstgras vindt u in de provincie Zuid-Holland bij Kunstgrasgigant. Kom naar onze vestiging in Ridderkerk. Het aanschaffen van kunstgras in de provincie Zuid-Holland bij Kunstgrasgigant is een slimme keuze. U vindt bij ons meer dan 20 soorten kunstgras, direct uit onze voorraad leverbaar. Bovendien kunt u bij ons ook restanten voor een zeer aantrekkelijk tarief aanschaffen. Ons kunstgras is eenvoudig zelf te leggen. Wij maken het u echter graag extra gemakkelijk en kunnen u indien gewenst helpen met het aanleggen van kunstgras.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor sportverenigingen in Zuid-Holland

Kunstgrasgigant biedt ook kunstgras aan sportverenigingen in de provincie Zuid-Holland. Sporten op kunstgras heeft vele voordelen:

  • Kunstgras is onderhoudsvriendelijk
  • Ook bij een hoge gebruiksintensiteit blijkt het gras goed te gebruiken
  • Bladeren en vuil zijn gemakkelijk te verwijderen
  • Door het afwateringssysteem is kunstgras ook bij slecht weer te gebruiken

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Voor het beste kunstgras in de provincie Zuid-Holland komt u naar Kunstgrasgigant gevestigd in Ridderkerk! U vindt ons aan de Voorweg 23-A te Ridderkerk. Wij zijn geopend op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Heeft u vragen? Deze beantwoorden wij graag. Bel naar nummer

Scherp geprijsd kunstgras in Zuid-Holland koopt u bij Kunstgrasgigant!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Bilthoven - Kunstgras Huizen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven