Kunstgras Tilburg

Kunstgrasgigant heeft het grootste aanbod kunstgras in de omgeving van Tilburg! Kom langs om kunstgras uit te zoeken in onze vestiging in Werkendam. U kunt bij ons een keuze maken uit meer dan 20 soorten kunstgras verkrijgbaar in diverse kleuren. Bovendien kunt u bij ons restpartijen aanschaffen voor een extra aantrekkelijke prijs. Ons kunstgras is eenvoudig te leggen, onderhoudsarm en geschikt voor vele doeleinden. Wij leveren zowel aan de zakelijke als de particuliere markt.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

De voordelen van kunstgras in uw tuin in Tilburg

Het laten aanleggen van kunstgras in Tilburg heeft vele voordelen! U bespaart veel geld door te kiezen voor Kunstgrasgigant. Andere voordelen zijn:

  • Het onderhoudsarme karakter van kunstgras: u hoeft nooit meer gras te maaien;
  • De UV-bestendigheid van het kunstgras voorkomt zwarte plekken;
  • Het kunstgras is rot- en schimmelvrij.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

U bent van harte welkom in onze vestiging in Werkendam. Onze medewerkers staan voor u klaar en voorzien u graag van advies op maat. Ons kunstgras is direct uit onze voorraad leverbaar, wel zo gemakkelijk. U vindt ons aan de Bruningsstraat 17 4251 LA te Werkendam. Kunstgras in de omgeving Tilburg schaft u aan bij ons! Wanneer u vragen heeft beantwoorden wij deze graag. Bel naar telefoonnummer 0183 - 74 50 26.

Scherp geprijsd kunstgras in Tilburg koopt u bij Kunstgrasgigant!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interressant:
Kunstgras Hoofddorp - Aanleggen kunstgras - Kunstgras Leiden - Kunstgras Lisse - Kunstgras Noord-Holland - Kunstgras particulier - Kunstgras Purmerend - Kunstgras Roosendaal - Kunstgras Tilburg  - Kunstgras Zuid-Holland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven