Kunstgras Roosendaal

Kom voor kunstgras in de omgeving van Roosendaal naar Kunstgrasgigant gevestigd in Ridderkerk. Wij hebben een gigantisch aanbod kunstgras voor zowel binnen als buiten. Maak uw keuze uit meer dan 20 soorten die direct uit onze voorraad leverbaar zijn. Onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat! Bezoek ook onze couponhal. Hier kunt u tegen zeer lage prijzen restanten aanschaffen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor sportverenigingen in Roosendaal

Kunstgrasgigant biedt ook kunstgras aan sportverenigingen in Roosendaal. De voordelen van sporten op kunstgras zijn groot. Kunstgras is:

  • Onderhoudsvriendelijk, UV-bestendig en rot- en schimmelvrij;
  • Bij een hoge intensiteit te gebruiken zonder dat het lelijk wordt;
  • Ook bij slecht weer te gebruiken dankzij het afwateringssysteem;
  • Eenvoudig schoon te houden: bladeren en vuil zijn gemakkelijk te verwijderen.

Vraag een offerte aan!

Meer informatie en contact

Kom voor het aanschaffen van kunstgras in de omgeving van Roosendaal naar Kunstgrasgigant. U vindt onze vestiging in Ridderkerk op Voorweg 23-A. Wilt u een project samen met ons vormgeven of bent u hovenier en wilt u kunstgras bij ons afnemen? Dan kunt u op afspraak bij ons langskomen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar telefoonnummer 06 – 26 088 967.

Scherp geprijsd kunstgras in Roosendaal koopt u bij Kunstgrasgigant!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interressant:
Kunstgras Hoofddorp - Aanleggen kunstgras - Kunstgras Leiden - Kunstgras Lisse - Kunstgras Noord-Holland - Kunstgras particulier - Kunstgras Purmerend - Kunstgras Roosendaal - Kunstgras Tilburg  - Kunstgras Zuid-Holland

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven