Sluit navigatie

Kunstgras Lisse

Laat het mooiste kunstgras tegen een scherpe prijs aanleggen in uw tuin of op uw dakterras in Lisse door Kunstgrasgigant. U vindt bij ons een ruim assortiment. Kiezen voor kunstgras in uw tuin in Lisse biedt u veel voordeel. Zo is ons kunstgras gegarandeerd rot- en schimmelvrij, is gras maaien verleden tijd en zijn onze matten UV-bestendig. Hierdoor wordt verkleuring van het gras tegen gegaan en worden zwarte plekken in het gras voorkomen. Benieuwd naar ons aanbod kunstgras? Bezoek onze vestiging in Lisserbroek!

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras voor een sportvereniging in Lisse

Kunstgrasgigant levert ook kunstgras aan sportverenigingen in Lisse. Voor diverse sporten zoals hockey, golf en voetbal vindt u het beste kunstgras in ons assortiment. Samen met een gespecialiseerd hovenierbedrijf wordt het kunstgras door ons bij uw vereniging gelegd. Sporten op kunstgras is een verstandige keuze:

  • U heeft vrijwel geen onderhoud aan het gazon;
  • Belijning is eenvoudig op kunstgras aan te brengen;
  • Bladeren en vuil zijn gemakkelijk en snel te verwijderen

Vraag een offerte aan!

Contact 

Kies voor kunstgras van Kunstgrasgigant gevestigd nabij Lisse! Kom naar een van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Lisserbroek, om het assortiment te bekijken. Hier vindt u ook onze couponhal. Hier zijn kunstmatten verkrijgbaar voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06 - 46 708 161.

Wilt u kunstgras laten leggen in Lisse? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Neem contact op

Scroll naar boven