Kunstgras Lisse

Laat het mooiste kunstgras tegen een scherpe prijs aanleggen in uw tuin of op uw dakterras in Lisse door Kunstgrasgigant. U vindt bij ons een ruim assortiment. Kiezen voor kunstgras in uw tuin in Lisse biedt u veel voordeel. Zo is ons kunstgras gegarandeerd rot- en schimmelvrij, is gras maaien verleden tijd en zijn onze matten UV-bestendig. Hierdoor wordt verkleuring van het gras tegen gegaan en worden zwarte plekken in het gras voorkomen. Benieuwd naar ons aanbod kunstgras? Bezoek onze vestiging in Lisserbroek!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor een sportvereniging in Lisse

Kunstgrasgigant levert ook kunstgras aan sportverenigingen in Lisse. Voor diverse sporten zoals hockey, golf en voetbal vindt u het beste kunstgras in ons assortiment. Samen met een gespecialiseerd hovenierbedrijf wordt het kunstgras door ons bij uw vereniging gelegd. Sporten op kunstgras is een verstandige keuze:

  • U heeft vrijwel geen onderhoud aan het gazon;
  • Belijning is eenvoudig op kunstgras aan te brengen;
  • Bladeren en vuil zijn gemakkelijk en snel te verwijderen

Vraag een offerte aan!

Contact 

Kies voor kunstgras van Kunstgrasgigant gevestigd nabij Lisse! Kom naar een van onze vestigingen, bijvoorbeeld in Lisserbroek, om het assortiment te bekijken. Hier vindt u ook onze couponhal. Hier zijn kunstmatten verkrijgbaar voor een extra aantrekkelijke prijs. Neem voor meer informatie gerust contact met ons op door te bellen naar telefoonnummer 06 - 46 708 161.

Wilt u kunstgras laten leggen in Lisse? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein -  Kunstgras Mijdrecht -  Kunstgras Breukelen

Neem contact op

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven