Sluit navigatie

Kunstgras Nieuwegein

Gekleurd kunstgras in de regio Nieuwegein koopt u bij Kunstgrasgigant in Kockengen. In ons gigantische assortiment vindt u meer dan 20 soorten kunstgras. Wij hebben ze in diverse maten en kleuren. Vaak denkt men aan de kleur groen bij kunstgras. Andere kleuren doen het echter ook zeer goed. Wij hebben verschillende kleuren met ieder een eigen toepassing. Zo hebben wij kleuren voor sportvelden, balkons en dakterrassen, campings, rondom zwembaden en nog veel meer. Of u nu groen, geel, oranje of verschillende groentinten in de grasmat zoekt, wij hebben het in ons assortiment. 

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras in de couponhal in de regio Nieuwegein

In onze couponhal in de regio Nieuwegein vindt u ook kunstgras van hoge kwaliteit. Het aanbod in deze outlet bestaat uit restpartijen die niet onderdoen op het gebied van kwaliteit. U profiteert hier juist van zeer scherpe tarieven voor kunstgras van hoge kwaliteit. Wij hebben vele soorten kunstgras op voorraad, zodat u uw aankoop meteen mee naar Nieuwegein kunt nemen. Wij rollen de mat(ten) voor u op en plaatsen het in uw auto.

Vraag een offerte aan!

Aanleggen, geen enkel probleem

Het aanleggen van ons kunstgras in Nieuwegein is heel eenvoudig. Om u toch nog te helpen, hebben wij een instructievideo op onze website geplaatst met tekst en uitleg. Onze medewerkers kunnen u in onze zaak in Kockengen ook van deskundig advies voorzien. Kom snel eens langs en profiteer van scherpe prijzen voor ons natuurlijke kunstgras.

Kunstgras kopen in Nieuwegein? Kom langs in Kockengen of neem contact op! Of kom eens langs aan de Industrieweg 3D in Kockengen.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Mijdrecht -  Kunstgras Breukelen -  Kunstgras Bilthoven -  Kunstgras Huizen -  Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht

Neem contact op

Scroll naar boven