Kunstgras Mijdrecht

Voor kunstgras in Uithoorn of Mijdrecht moet u zeker eens een kijkje nemen bij Kunstgrasgigant in Kockengen. Met jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u op een vakkundige en juiste wijze wordt geholpen met betrekking tot vragen die u heeft over kunstgras. Verder vinden wij het belangrijk dat u op een juiste wijze wordt geholpen, zo staan wij graag klaar om u te helpen bij onze diverse vestigingen. Met de maten van uw tuin kunnen wij zelfs ter plekke een vrijblijvende offerte voor u uitrekenen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Diverse soorten kunstgras bij Kunstgrasgigant in de regio van Uithoorn en Mijdrecht

Verder hebben wij een zeer ruim assortiment, zo hebben wij verschillende soorten kunstgras voor divers gebruik. Kunstgras van Kunstgrasgigant nabij Uithoorn en Mijdrecht kan gebruikt worden voor onder andere:

  • Uw tuin;
  • Sportactiviteiten, denk hierbij aan een voetbal of hockeyveld;
  • Voor binnen;
  • Uw balkon of dakterras.

Tevens hebben wij kunstgras in diverse kleuren, ideaal wanneer u bijvoorbeeld de kamer van uw kinderen wilt aankleden. Bij Kunstgrasgigant zijn de mogelijkheden eindeloos, wij zijn dan ook pas tevreden als u met een tevreden en voldaan gevoel onze showroom heeft verlaten.

Vraag een offerte aan!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Kunstgrasgigant?

Bent u benieuwd naar de diverse mogelijkheden van kunstgras bij de Kunstgrasgigant Kockengen nabij Uithoorn en Mijdrecht? Verder kunt u ook onze vestiging bezoeken aan de Industrieweg 3D in Kockengen. De koffie staat voor u klaar, wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Dit doen we altijd met een lach en enthousiasme. 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:

Kunstgras Breukelen -  Kunstgras Bilthoven -  Kunstgras Huizen -  Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven