Kunstgras Huizen

Op zoek naar kunstgras in de omgeving van Huizen en Ijsselstein? Dan kunt u terecht bij Kunstgrasgigant in Kockengen. Wij zorgen ervoor dat u de juiste producten aan kan schaffen, dit mede door ons brede en diepe assortiment. Aan de hand van deskundig advies van onze medewerkers wordt er gezorgd dat u precies het kunstgras vindt waarnaar u op zoekt bent. Wij vinden advies op maat belangrijk: zo wordt er gezorgd dat u met een tevreden gevoel terugkijkt op de aankoop van uw kunstgras in de regio Ijsselstein en Huizen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras in diverse vormen in de regio Huizen en Ijsselstein

Bij kunstgrasgigant wordt er gezorgd dat u een ruime keuze hebt. Zo kunt u bij ons terecht voor kunstgras voor verschillende doeleinden. Wij bieden in de regio Ijsselstein en Huizen onder andere kunstgras aan voor divers gebruik, denk hier onder andere aan:

  • Kunstgras voor binnen, bijvoorbeeld voor uw woonkamer of slaapkamer van uw kind;
  • Gekleurd gras, voor onder andere speelvelden of de kinderkamer van uw dochter of zoon;
  • Kunstgras voor buiten, dus voor uw tuin.

Vraag een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Kunstgrasgigant?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van het kunstgras dat wij aanbieden als Kunstgrasgigant in de regio Ijsselstein en Huizen? Dan moet u zeker eens langskomen in onze vestiging aan de Industrieweg 3D in Kockengen. Wij hopen u snel eens te verwelkomen en te adviseren met onze deskundigheid, dit doen wij dan ook altijd met een lach en enthiousasme. U komt nooit voor niets, want de koffie staat altijd voor u klaar! 

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein -  Kunstgras Mijdrecht -  Kunstgras Breukelen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven