Kunstgras Bilthoven

Voor kunstgras in de regio van Houten, Zeist en Bilthoven moet u bij Kunstgrasgigant wezen. Met jarenlange ervaring wordt er gezorgd dat u op een deskundige en juiste wijze wordt geholpen met uw vragen en problemen. Wij vinden persoonlijk contact zeer belangrijk, zo wordt er gezorgd dat er voor u de tijd wordt genomen zodat u met een tevreden gevoel terug kan kijken naar onze samenwerking. Verder wordt er zelfs gezorgd dat, wanneer u de maten bij de hand heeft, u een offerte op maat krijgt met betrekking tot kunstgras in uw tuin. Onze koffie staat altijd voor u klaar, dus kom eens een kijkje nemen naar het kunstgras in onze vestiging in Kockengen, nabij Bilthoven, Zeist en Houten.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Diverse mogelijkheden kunstgras in de regio Houten, Zeist en Bilthoven bij Kunstgrasgigant!

Met een zeer breed assortiment wordt er gezorgd dat er voor iedereen wel een bepaalde vorm van kunstgras is die voldoet aan de wensen en behoeftes van de klant. Zo hebben wij binnen ons assortiment onder andere:

Verder kunt u ook gebruik maken van onze “actie grassen”. Dit is kunstgras dat tegen een zeer scherpe prijs worden aangeboden, verder zijn deze actie grassen verkrijgbaar in elke toepassing. Zo bent u bij de Kunstgrasgigant in Kockengen, nabij Houten, Zeist en Bilthoven ook verzekerd van de beste prijs voor uw kunstgras.

Vraag een offerte aan!

Meer weten over de mogelijkheden?

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als Kunstgrasgigant? Dan moet u zeker eens langs komen in een van onze verschillende vestigingen. Woont u bijvoorbeeld in de regio Zeist, Bilthoven of Houten, dan kunt u voor uw kunstgras het beste terecht bij onze vestiging in Kockengen. U kunt ons vinden aan de Industrieweg 3D. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: , wij staan u graag te woord en helpen u met al uw vragen of opmerkingen.

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Huizen -  Kunstgras Bodegraven -  Kunstgras Utrecht -  Kunstgras Vianen -  Kunstgras Nieuwegein -  Kunstgras Mijdrecht

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven