Kunstgras Hoofddorp

Kunstgrasgigant levert kunstgras aan sportverenigingen in Hoofddorp. Wij bieden een ruim assortiment tegen scherpe prijzen!Kies voor kunstgras bij uw vereniging in Hoofddorp omdat het gemakkelijk te onderhouden is en er ook bij slecht weer gesport kan worden door de uitstekende afwatering! De eenmalige investering levert een ruime besparing voor de lange termijn op. In onze vestiging te Lisserbroek kunt u ons aanbod in de praktijk bekijken zodat u de juiste keuze kunt maken. Onze medewerkers geven dan vakkundig advies en geven antwoord op al uw vragen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras laten aanleggen in Hoofddorp

U kunt kunstgras zelf aanleggen in uw tuin of balkon in Hoofddorp, maar graag helpen we u met het aanleggen van grote oppervlaktes op bijvoorbeeld sportvelden. Er zijn twee opties:

  • Het leggen van kunstgras voor €16,95 per m2.
  • Het grondwerk en het leggen voor €47,50 per m2.

In beide gevallen egaliseren, trillen en vleien we het zand voor u en leggen we natuurlijk het kunstgras aan!

Vraag een offerte aan!

Contact

Komt u gerust vrijblijvend langs bij de Kunstgrasgigant. U vindt ons aan de Kruisbraak 3, 2165 AJ Lisserbroek. Voor openingstijden en routebeschrijving klikt u op de button contact. Hebt u opmerkingen, vragen of wilt u een deskundig advies? Stuur vrijblijvend een e-mail aan de kunstgrasgigant. Als u kunstgras in Hoofddorp wilt laten leggen vindt u bij ons de beste kwaliteit voor een scherpe prijs.

Wilt u kunstgras laten leggen in Hoofddorp? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

Scroll naar boven