Kunstgras Hilversum

Indien u op zoek bent naar kunstgras in de omgeving van Hilversum is Kunstgrasgigant een uitstekende keuze! Wij hebben een ruim assortiment. Ons kunstgras is geschikt voor diverse toepassingen waaronder tuinen, speelveldjes, sportvelden en uw dakterras. Kom langs in Lisserbroek en vraag naar de mogelijkheden. Op ons showveld ziet u dan verschillende levensechte soorten en maten kunstgras!

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Vele soorten kunstgras voor vele toepassingen in Hilversum

Kunstgrasgigant heeft vele soorten kunstgras voor vele toepassingen in Hilversum in het assortiment. Kom langs in Lisserbroek waar wij hier alles over kunnen vertellen. Wij hebben het grootste aanbod van Nederland met kunstgras met verschillende eigenschappen:

  • Gras met korte sprieten.
  • Gras met lange sprieten.
  • Kunstgras met mosdraad.
  • Gras voor diverse sporten.
  • Gras in speciale kleuren zoals grijs en antraciet.

Vraag een offerte aan!

Contact

Bent u op zoek naar kunstgras voor uw woning of vereniging in Hilversum? Kom langs bij Kunstgrasgigant. Wij zijn gevestigd aan de Kruisbraak 3, 2165 AJ Lisserbroek. U kunt langskomen en ons kwalitatief hoogstaande gras voor u zelf ervaren. Onze medewerkers staan u graag te woord en beantwoorden al uw mogelijke vragen. In de winkel hebben wij kunstgras klaarliggen zodat u deze eventueel direct mee kan nemen. Dus voor het beste kunstgras gaat u naar de Kunstgrasgigant!

Wilt u kunstgras laten leggen in Hilversum? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven