Sluit navigatie

Kunstgras Haarlem

Kunstgrasgigant levert kunstgras aan vele sportverenigingen in Haarlem. Voor vele sporten vindt u geschikt kunstgras in ons assortiment! Kies voor kunstgras bij uw vereniging in Haarlem omdat het makkelijk te onderhouden is en een eenmalige investering een ruime besparing op de lange termijn oplevert. Daarbij maakt de afwatering het mogelijk oom ook bij slecht weer te sporten. Ons kunstgras lijkt levensecht. Kom langs in onze vestiging in Lisserbroek en ervaar het voor u zelf.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras voor vele sportverenigingen in Haarlem

Bij Kunstgrasgigant vindt u kunstgras voor vele sporten. Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen wij grote oppervlaktes aan op vele sportvelden:

  • Hockey
  • Golf
  • Voetbal
  • Tennis

De voordelen van bestellen bij Kunstgrasgigant zijn eindeloos. Wij hanteren scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit. We kunnen het kunstgras volledig voor u aanleggen. Daarbij is ons kunstgras bijna niet van echt te onderscheiden en kunt u kiezen uit verschillende soorten sprieten.

Vraag een offerte aan!

Contact

Komt u gerust vrijblijvend langs bij de Kunstgrasgigant aan het Turfspoor 155 te Lisserbroek. U vindt daar meer dan 20 soorten kunstgras die u in praktijk kunt bekijken. Meer informatie over onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving vindt u onder de button contact. U kunt contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt, of op een gedegen advies wilt.

Wilt u kunstgras laten leggen in Haarlem? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Neem contact op

Scroll naar boven