Kunstgras Haarlem

Kunstgrasgigant levert kunstgras aan vele sportverenigingen in Haarlem. Voor vele sporten vindt u geschikt kunstgras in ons assortiment! Kies voor kunstgras bij uw vereniging in Haarlem omdat het makkelijk te onderhouden is en een eenmalige investering een ruime besparing op de lange termijn oplevert. Daarbij maakt de afwatering het mogelijk oom ook bij slecht weer te sporten. Ons kunstgras lijkt levensecht. Kom langs in onze vestiging in Lisserbroek en ervaar het voor u zelf.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras voor vele sportverenigingen in Haarlem

Bij Kunstgrasgigant vindt u kunstgras voor vele sporten. Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen wij grote oppervlaktes aan op vele sportvelden:

  • Hockey
  • Golf
  • Voetbal
  • Tennis

De voordelen van bestellen bij Kunstgrasgigant zijn eindeloos. Wij hanteren scherpe prijzen voor een hoge kwaliteit. We kunnen het kunstgras volledig voor u aanleggen. Daarbij is ons kunstgras bijna niet van echt te onderscheiden en kunt u kiezen uit verschillende soorten sprieten.

Vraag een offerte aan!

Contact

Komt u gerust vrijblijvend langs bij de Kunstgrasgigant aan de Kruisbraak 3, 2165 AJ Lisserbroek. U vindt daar meer dan 20 soorten kunstgras die u in praktijk kunt bekijken. Meer informatie over onze openingstijden en een uitgebreide routebeschrijving vindt u onder de button contact. U kunt contact met ons opnemen als u vragen of opmerkingen hebt, of op een gedegen advies wilt.

Wilt u kunstgras laten leggen in Haarlem? Neem contact op of kom langs in Lisserbroek!

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven