Sluit navigatie

Kunstgras Dordrecht

Het beste kunstgras vindt u in de omgeving van Dordrecht bij Kunstgrasgigant. Wij hebben een gigantisch aanbod tegen verrassend lage prijzen. Kunstgrasgigant legt kunstgras op vele locaties in Dordrecht aan zoals op sportvelden, speelveldjes in de stad, evenemententerreinen en in tuinen of op het dakterras van particulieren.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras zelf aanleggen in Dordrecht

Natuurlijk zijn we u graag van dienst bij het aanleggen van kunstgras in Dordrecht. In samenwerking met een hoveniersbedrijf wordt het kunstgras snel en vakkundig voor u aangelegd. Maar u kunt er ook voor kiezen het kunstgras zelf aan te leggen. U gaat dan eerst naar onze vestiging in Ridderkerk en doorloopt de volgende stappen:

  • U kunt kunstgras na aankoop direct mee naar huis nemen.
  • Het aanleggen van kunstgras is een koud kunstje met ons stappenplan.
  • Graag staan onze medewerkers u te woord als u vragen hebt

Vraag een offerte aan!

Contact met de Kunstgrasgigant

Kies voor Kunstgrasgigant om kunstgras te kopen in de omgeving van Dordrecht. Wij hebben door heel Nederland verspreidt verschillende locaties. Wij zijn onder andere gevestigd op de volgende locatie: Voorweg 23-A te Ridderkerk. Vul het contactformulier in voor meer informatie over onze producten en mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend een e-mail sturen aan info@kunstgrasgigant.net.

Wilt u kunstgras laten leggen in Dordrecht? Neem contact op of kom langs in Ridderkerk!


Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

Scroll naar boven