Kunstgras Dordrecht

Het beste kunstgras vindt u in de omgeving van Dordrecht bij Kunstgrasgigant. Wij hebben een gigantisch aanbod tegen verrassend lage prijzen. Kunstgrasgigant legt kunstgras op vele locaties in Dordrecht aan zoals op sportvelden, speelveldjes in de stad, evenemententerreinen en in tuinen of op het dakterras van particulieren.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras zelf aanleggen in Dordrecht

Natuurlijk zijn we u graag van dienst bij het aanleggen van kunstgras in Dordrecht. In samenwerking met een hoveniersbedrijf wordt het kunstgras snel en vakkundig voor u aangelegd. Maar u kunt er ook voor kiezen het kunstgras zelf aan te leggen. U gaat dan eerst naar onze vestiging in Ridderkerk en doorloopt de volgende stappen:

  • U kunt kunstgras na aankoop direct mee naar huis nemen.
  • Het aanleggen van kunstgras is een koud kunstje met ons stappenplan.
  • Graag staan onze medewerkers u te woord als u vragen hebt

Vraag een offerte aan!

Contact met de Kunstgrasgigant

Kies voor Kunstgrasgigant om kunstgras te kopen in de omgeving van Dordrecht. Wij hebben door heel Nederland verspreidt verschillende locaties. Wij zijn onder andere gevestigd op de volgende locatie: Voorweg 23-A te Ridderkerk. Vul het contactformulier in voor meer informatie over onze producten en mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend een e-mail sturen aan info@kunstgrasgigant.net.

Wilt u kunstgras laten leggen in Dordrecht? Neem contact op of kom langs in Ridderkerk!


Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Haarlem - Kunstgras Hilversum

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven