Sluit navigatie

Kunstgras Werkendam (Brabant)

Bent u op zoek naar het beste kunstgras in de provincie Brabant? Kies voor de Kunstgrasgigant vestiging in Werkendam! Tegen scherpe prijzen bieden wij een ruim aanbod geschikt voor vele toepassingen. Kunstgrasgigant levert kunstgras in de provincie Brabant aan onder andere gemeentes, sportverenigingen en particulieren. Denkt u daarbij aan voetbal-en speelveldjes, golfvelden en kunstgras voor tuinen, balkons en dakterrassen. 

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras leggen wij aan in de gehele provincie Brabant

Kunstgrasgigant legt samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf alle soorten kunstgras in de provincie Brabant. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen het kunstgras zelf aan te leggen. U neemt dan de volgende stappen:

  • Neem uw aankoop direct mee naar huis.
  • Leer hoe u kunstgras moet aanleggen met behulp van ons stappenplan.
  • Stel al uw vragen aan onze medewerkers voor het beste resultaat.

Vraag een offerte aan!

Showterrein in Werkendam

Kunstgrasgigant levert het beste kunstgras in de provincie Brabant. Wij hebben diverse vestigingen waaronder een bij u in de buurt te Werkendam! Natuurlijk informeren wij u graag over onze producten en mogelijkheden. Als u langskomt, kunt u ons assortiment in de praktijk bekijken en uittesten. Op ons showterrein liggen verschillende voorbeelden van materialen en kleuren. Ons kunstgras is bijna niet van echt te onderscheiden.

Wilt u kunstgras aanleggen in Brabant? Neem dan contact op of kom langs in Werkendam!

Aanleggen kunstgras - Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Bodegraven - Kunstgras Vianen

Neem contact op

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven