Kunstgras Amsterdam

Kunstgras koopt u in de omgeving van Amsterdam natuurlijk bij Kunstgrasgigant. Kies voor onze verrassend lage prijzen en ons enorme aanbod! Bij Kunstgrasgigant vindt u kunstgras voor uw tuin, balkon of dakterras in Amsterdam met vele multifunctionele, onderhoudsarme toepassingen. Zo hebben wij vele kleuren voor speciale toepassingen en de meest geschikte afmetingen voor iedere situatie. Daarnaast bieden wij u de keuze voor verschillende eigenschappen van het gras zoals sprietlengte.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Gekleurd kunstgras voor uw terras in Amsterdam

Met gekleurd kunstgras kunt u uw nieuw ingerichte dakterras in Amsterdam op een speciale manier vormgeven. Zo kunt u een mooi geheel creëren! Kunstgrasgigant heeft vele kleuren ruimschoots op voorraad. U kunt onder andere kiezen voor de volgende kleuren:

  • Grijs
  • Antraciet
  • Donkerbruin
  • Lichtbruin
  • Blauw
  • En enkele andere kleuren

Vraag een offerte aan!

Contact opnemen of langskomen

Voor meer informatie over het laten aanleggen van kunstgras in Amsterdam neemt u contact op met onze klantenservice. Vul daarvoor het contactformulier in. U bent daarnaast natuurlijk ook van harte welkom op ons showterrein in Lisserbroek. Hier kunt u het kunstgras ervaren en eventueel direct meenemen naar Amsterdam! Wij hanteren scherpe prijzen en hebben om de zoveel tijd aanbiedingen. Houdt u daarvoor onze website in de gaten!

Neem contact op of kom langs in Lisserbroek als u op zoek bent naar kunstgras voor uw balkon in Amsterdam!

Bel ons op 085 – 9020306

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Bilthoven - Kunstgras Huizen

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven