Sluit navigatie

Kunstgras Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar mooi kunstgras in de omgeving van Alphen aan den Rijn, kom dan eens naar Kunstgrasgigant in Lisserbroek! Wij hebben een ruim aanbod voor vele toepassingen. Kunstgrasgigant levert kunstgras in Alphen aan den Rijn aan onder andere:

  • Sportverenigingen: voor diverse sporten hebben wij kunstgras in ons assortiment.
  • De gemeente: voor speelveldjes leveren wij kunstgras.
  • Particulieren: wij leveren kunstgras voor tuinen, balkons en dakterrassen.

Bel ons op 085 – 9020306

Kunstgras leggen wij aan in Alphen aan den Rijn

Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen wij alle soorten kunstgras in Alphen aan den Rijn en omgeving. U kunt natuurlijk ook het kunstgras zelf aanleggen:

  • U kunt kunstgras na aankoop direct mee naar huis nemen.
  • Het aanleggen van kunstgras is een koud kunstje met ons stappenplan.

Vraag een offerte aan!

Showterrein in Lisserbroek

Kies voor Kunstgrasgigant om kunstgras te kopen in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In onze vestiging te Lisserbroek staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden en ons ruime assortiment te tonen! Al de 20 soorten kunstgras die wij in het assortiment hebben kunt u daar zien en voelen. Wij hebben verschillende typen in ons assortiment die voor uiteenlopende doelgroepen geschikt zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld speelgras voor de kinderen. Bij de kunstgrasgigant vindt u altijd wat u zoekt!

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Alphen aan de Rijn? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Lisserbroek!

Bel ons op 085 – 9020306

Scroll naar boven