Kunstgras Alphen aan den Rijn

Bent u op zoek naar mooi kunstgras in de omgeving van Alphen aan den Rijn, kom dan eens naar Kunstgrasgigant in Lisserbroek! Wij hebben een ruim aanbod voor vele toepassingen. Kunstgrasgigant levert kunstgras in Alphen aan den Rijn aan onder andere:

  • Sportverenigingen: voor diverse sporten hebben wij kunstgras in ons assortiment.
  • De gemeente: voor speelveldjes leveren wij kunstgras.
  • Particulieren: wij leveren kunstgras voor tuinen, balkons en dakterrassen.

Bel ons op 085 – 9020306Vraag een GRATIS stalenpakket aan!

Kunstgras leggen wij aan in Alphen aan den Rijn

Samen met een gespecialiseerd hoveniersbedrijf leggen wij alle soorten kunstgras in Alphen aan den Rijn en omgeving. U kunt natuurlijk ook het kunstgras zelf aanleggen:

  • U kunt kunstgras na aankoop direct mee naar huis nemen.
  • Het aanleggen van kunstgras is een koud kunstje met ons stappenplan.

Vraag een offerte aan!

Showterrein in Lisserbroek

Kies voor Kunstgrasgigant om kunstgras te kopen in de omgeving van Alphen aan den Rijn. In onze vestiging te Lisserbroek staan wij klaar om uw vragen te beantwoorden en ons ruime assortiment te tonen! Al de 20 soorten kunstgras die wij in het assortiment hebben kunt u daar zien en voelen. Wij hebben verschillende typen in ons assortiment die voor uiteenlopende doelgroepen geschikt zijn. Zo hebben we bijvoorbeeld speelgras voor de kinderen. Bij de kunstgrasgigant vindt u altijd wat u zoekt!

Bent u op zoek naar kunstgras in de omgeving van Alphen aan de Rijn? Neem contact op voor meer informatie of kom langs in Lisserbroek!

Bel ons op 085 – 9020306

Bezoekers van deze pagina vonden de volgende pagina's ook interessant:
Kunstgras Alphen aan den Rijn - Kunstgras Amsterdam - Kunstgras België - Kunstgras Bergen op Zoom - Kunstgras Brabant - Kunstgras Breda - Kunstgras Den Haag - Kunstgras Dordrecht - Kunstgras Bilthoven - Kunstgras Huizen

ONZE TOP COLLECTIE GRASSEN:  Uw beste keus!

TÜV Rheinland getest, bekijk rapport   ✓ Veilig en kindvriendelijk   ✓ 10 jaar garantie

kunstgras-Aerdenhout-Superieur.png

Aerdenhout Superieur

De unieke C-vormige vezel maakt dat dit grassoort een zeer sterke veerkracht heeft en hierdoor uitermate bestand is tegen zware en veelvuldige betreding. Daarom zeer geschikt als speelgras.

€ 31,95 per m²

kunstgras-Blaricum-Prestige.png

Blaricum Prestige

De UV-stabiliteit zorgt ervoor dat de frisgroene uitstraling behouden blijft op langere termijn. De hoogte en stevigheid van de vezels maken dat dit kunstgras geschikt is voor zowel sier als speelgras.

€ 27,95 per m²

kunstgras-Bloemendael-Excellent.png

Bloemendael Excellent

Als u zoekt naar speelgras voor kinderen en huisdier(en) dan is de Bloemendael de beste keuze. Door de hoogte van de sprieten en de compacte samenstelling voelt dit gras extreem zacht aan.

€ 34,95 per m²

kunstgras-Wassenaar-de-Luxe.png

Wassenaar deLuxe

Dit grassoort bestaat uit drie verschillende kleuren vezels en een tweekleurige mosdraad. Dat zorgt voor een bijzonder mooie natuurgetrouwe uitstraling!

€ 22,95 per m²

Benieuwd naar onze top collectie grassen?  
  • Vraag een GRATIS stalenpakket aan!
Scroll naar boven